Kartal forvet avında - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Marcelo’yu satan yönetim forvet arayışında Aboubakar’ı yine ilk sıraya aldı. Kamerunlu starın bonservisiyle alınması için start verildi. Beşiktaş, Aboubakar'da yine düş kırıklığı yaşarsa Fiorentina'dan Babacar ve Tigres'ten Gignac'tan birini renklerine bağlamayı hedefliyor.


siyahlabeyaz | Pepe dışında henüz transfer yapmayan Beşiktaş gözünü forvet arayışlarına çevirdi. Marcelo'nun satılmasıyla ekonomik olarak rahatlayan ve para kaynağı bulan Siyah-Beyazlı yönetim 3 golcü üzerinde duruyor. Aboubakar, Babacar ve Gignac'tan birini transfer etmek isteyen yönetim öncelikle geçen sezon çok başarılı bir performans sergileyen Aboubakar'ı takıma katmak istiyor. Daha önce bu oyuncuyu kiralamak isteyen Beşiktaş şimdi Kamerunlu futbolcuyu bonservisiyle almanın planlarını yapıyor. Yönetici Umut Güner'in Porto ve Lorient kulüpleriyle bir kez daha görüşerek yeni bir teklif yapacağı öne sürüldü. Beşiktaş'ın Aboubakar için 5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli sunmayı düşündüğü öğrenildi.

FORVET TRANSFERİ 10 GÜN İÇİNDE BİTECEK
Beşiktaş Aboubakar'da bir sorun yaşaması durumunda Babacar ve Gignac isimlerini de yedekte bekletiyor. Fiorentina'da geçen sezon başarılı bir performans sergileyen 24 yaşındaki Babacar 2. sırada yer alırken, Meksika'nın Tigres takımında forma giyen Gignac düşünülen isimlerden ikisi. Beşiktaş Yönetimi'nin forvet transferini en geç 10 gün içinde sonuçlandırmayı planladığı belirlendi.

3 GOLCÜ LİSTENİN EN BAŞINDA
Beşiktaş forvet transferine odaklanırken Aboubakar, Babacar ve Gignac listenin ilk sırasında yer alıyor. Ancak Siyah-Beyazlı yönetimin bu 3 isim dışında diğer alternatifler üzerinde de titizlikle durduğu öne sürüldü.

Kaynak : Takvim

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ