Oğuz Çetin, Beşiktaş hakkında açıklamalar yaptı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Oğuz Çetin, Beşiktaş hakkında açıklamalar yaptı

Share This

Beşiktaş’ta Pepe transferinin ardından gözler santrfor ve kanat oyuncusuna çevrildi. Gökhan Töre’nin sakatlığının ardından bu mevki için arayışlara giren siyah beyazlıların gündemini NTV Spor’da Oğuz Çetin değerlendirdi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken gündemi Oğuz Çetin değerlendirdi.

"Beşiktaş’ın son 2 yılına baktığımızda ortaya koydukları önemli performans var. Gol noktasında oynayan oyunculara baktığımızda Cenk Tosun’a eşlik eden, gol atma özelliği yüksek oyunculara yöneliyor kulüp. Bunda da haklılar ve son 2 yılı böyle geçirdiler. Dolayısıyla Beşiktaş nokta transferlere devam ediyor.

Elinde ciddi bir kadro var. En büyük eksiklik nerede var derseniz, savunmada insanları memnun etmeyen isimler olurken Pepe geldi. Şimdi de adı geçen santrforlar gol atma konusunda sıkıntı yaşamayacak isimler. Beşiktaş kesinlikle doğru yolda. Savunmada ise taşlar yerinde oturmuyorken, Pepe’nin gelmesi savunma kurgusunu da sağlamlaştırdı."

"Büyük camialara büyük isimler gerekir. Pepe ismi ve karakteriyle Beşiktaş’a son derece büyük katkısı olacak.

Taraftarın motivasyonu açısından, seyir zevke arttırma açısından beklentileri yükseltecek tecrübeli ve üst düzey liglerde oynamış çok önemli bir sporcu. Dolayısıyla Marcelo’nun istikrarına baktığımızda, Marcelo’nun ona eşlik edecek olması Beşiktaş’ı öne çıkarıyor."

Pepe’nin bir takım olumsuzlukları gündeme getirebilir ama savaşan, rakibine yakın oynayabilen, o bölgede rakipleri rahatsız eden bir karakter. Dolayısıyla sadece ismiyle değil, oyun tarzıyla o mevkiyi fazlasıyla dolduracak bir isim. Ayrıca hücum açısından da takıma büyük katkısı olacak.

Beşiktaş’ta Gökhan Töre’nin sakatlığı camiada şok etkisi yaratırken, yönetim yıldız futbolcunun yerine transfer arayışları sürüyor. Gündemde ise Fenerbahçe’den ayrılan Volkan Şen ve Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan’ın isimleri yer alıyor.

Gökhan Töre’nin yokluğunu doldurabilecek Türkiye’de en önemli isim Volkan Şen. Volkan’ın patlayıcı gücü, rakibi rahat oyundan düşürmesi, sıfıra inmesi ve asist yapması...

Yusuf Erdoğan da takdir ettiğim bir isim ama bence Gökhan Töre’nin alternatifi için Volkan Şen benim gözümde ilk sırada.

Kaynak : Futbol Arena

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ