Şenol Güneş, Mustafa Pektemek'i takımda tutma kararı aldı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş, Mustafa Pektemek'i takımda tutma kararı aldı

Share This

Başakşehir takımındaki kiralık sezonunun bitimi ile yeniden siyah beyazlı formaya kavuşan ve maaşında indirime gitmeyi teklif eden Mustafa Pektemek, gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giyecek.

siyahlabeyaz | Mustafa Pektemek'in takımda kalmak için alacağında indirime gitmeyi tavsiye etmesi Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in de keyini yerine getirdi... geçen sezon kulübeden gelerek attığı gollerle Başakşehir'i şampiyonluk yarışında tutan isimlerden olan Pektemek'e gün doğdu. Gelecek forvet ve Cenk Tosun'la beraber 25 kişilik kadroda tutulması konusunda Güneş'ten olur geldi.

Aboubakar hakkında ilginç iddia
Öte yandan İngiltere'den günün en olmayacak haberi geldi... Championship takımlarından Wolverhampton'ın yeni teknik direktörü Nuno Esprito Santo'nun Porto'dan eski öğrencisi Vincent Aboubakarı istediği iddia edildi. İşin ilginci Santo gelir gelmez Aboubakar'ın ipini çekmişti. Aboubakar da, Santo olduğu sürece Porto'ya dönmeyeceğini açıklamıştı.

Kaynak: Fotospor


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ