Son dakika Beşiktaş transfer haberleri, Diego Costa için yeni formül ve yeni isim Fernando! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri, Diego Costa için yeni formül ve yeni isim Fernando!

Share This

Beşiktaş transferde sakin günler geçirmeye başladı. Gündemde olan tek isim Maxim Choupo Moting olurken Oğuzhan ve Marcelo'nun geleceği de netleşti. Fernando ise gündemin diğer yeni ismi... Diego Costa'yla ilgili iddialar ise bitmek bilmiyor.. İşte son dakika Beşiktaş transfer haberleri...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup gelen tekliflerin Başkan Fikret Orman'ın talebinin altında olduğunu ve Beşiktaş'ta kalacağını açıkladı.

Schalke 04'ten ayrılan Kamerunlu Maxim Choupo Moting, Beşiktaş'a önerildi.

Fernando iddiası
Bu arada Beşiktaş'ın Manchester City'nin 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernando'ya talip olduğu iddia edildi. Atiba'nın yaşının 34'e gelmesi nedeniyle alternatif arayışı bulunan Siyah-beyazlıların Pep'in gözünden düşen Fernando için teklif yaptığı öne sürüldü.

Bu arada Beşiktaş'ın Manchester City'nin 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernando'ya talip olduğu iddia edildi. Atiba'nın yaşının 34'e gelmesi nedeniyle alternatif arayışı bulunan Siyah-beyazlıların Pep'in gözünden düşen Fernando için teklif yaptığı öne sürüldü.

Diego Costa formülleri
Beşiktaş'ın Diego Costa'yı kiralamak için Jorge Mendes'i devreye soktu öne sürüldü. Atletico Madrid'in oyuncuyu transfer etse bile 6 ay oynatamayacağı biliniyor. Oyuncuyu tescil ettiremeyeceği için bir başka kulübe de kiralayamayacak olan Atletico Madrid'in ikna edilerek Diego Costa'nın Chelsea üzerinden Beşiktaş'a kiralanması için görüşmeler yürütülüyor. Tam da bu noktada Diego Costa'nın durumunda olan Vitolo'nun çözümü Beşiktaş tarafından da uygulanabilir. Vitolo az önce gelen habere göre bonservisini ödeyerek serbest kaldı. Futbolcunun Las Palmas'a imza atacağı öğrenildi. Vitolo Ocak 2018'de ise Atletico Madrid'e transfer olacak.

Marcelo için bugün büyük gün
Marcelo'nun Lyon'a transferinde sıcak saatler yaşanıyor.BeinSports'un haberine göre Beşiktaş'ta Marcelo'nun bugün 15.00'te sağlık kontrolünden geçmek üzere Lyon'a gidecek. İddiaya göre Beşiktaş transfer için Lyon'la 8,5 milyon euro'ya anlaştı. Bir başka iddia ise rakamın 7,5 milyon euro olduğu yönünde. Resmi açıklama bekleniyor.

Bu arada Werder Bremen'de forma giyen Levent Ayçiçek'in de Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi. Werder'in U23 takımıyla antrenmana çıkan futbolcunun geleceğinin önümüzdeki hafta belli olacağı savunuldu. Genç futbolcu 10 numara pozisyonunda oynuyor.

Talisca ise yeni bir paylaşım yaparak Perşembe günü yola çıkacağını yazdı.

Kaynak : CNN Türk

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ