Anderson Talisca sosyal medyadan yaşananlara tokat gibi cevap verdi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Anderson Talisca sosyal medyadan yaşananlara tokat gibi cevap verdi

Share This

Beşiktaş'ta Talisca'nın lisansının, Benfica evraklarını göndermediği için çıkmaması ve Konyaspor'a karşı Süper Kupa finalinde oynayamayacak olması sonucu yaşanan krize Brezilyalı noktayı koydu...


siyahlabeyaz | 6 Ağustos Pazar günü Konyaspor ile Süper Kupa finali oynayacak olan Beşiktaş'ta Anderson Talisca şoku yaşanıyor.  Ntvspor'un haberine göre Anderson Talisca, lisansı yetişmediği için Süper Kupa finalinde forma giyemeyeceği belirtildi.

Benfica'nın Talisca'nın ilgili evraklarını, Beşiktaş'a göndermemesi sebebi ile Talisca'nın lisansının çıkmadığı bildirildi.

Benfica ilgili evrakları, Beşiktaş'ın yeni sezon kiralama ücretini ödemediği gerekçesi ile göndermediği ve Benfica'nın Talisca'yı geri çağırdığı belirtildi.

Konu ile ilgili kendi sosyal medya hesabından bir resim paylaşan ve açıklama yapan Talisca, "Ne kadar büyük olursa olsun, üstesinden gelinmeyecek engel yoktur, Ben Beşiktaş'ım" şeklinde bir açıklaa yaptı.

İşte o paylaşım :

Siyahlabeyaz

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ