"Kariyerimde ilk defa seyircisiz oynadım" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Antalyaspor'u, kendi sahası Vodafone Park'ta 2-0 ile geçip lige iyi bir başlangıç yaparken son şampiyonun golleri Pepe ve Cenk Tosun'dan geldi. Cenk Tosun golünü penaltıdan kaydetti. 


Maçta ilk golü atan Pepe, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Pepe şunları söyledi;
"Beşiktaş formasını giydiğiniz zaman, zaten motive olursunuz. Taraftarsız oynamak zor. Ama önemli olan iyi başlamaktı, bunu başardık. Kariyerimde hiç seyircisiz maç yok, herhalde ilk kez böyle bir ortamda oynadım"

Cenk ise şunları söyledi:
“Çok önemliydi. Maça iyi başladık. Maçın hakimiyeti bizim elimizdeydi. Sahada Tosun Paşa fiminin müziğini duyunca şaşırdım. Güzel bir anı oldu benim için. Taraftar beni Tosun Paşa olarak görüyor.Pepe’yi de kutluyorum. Ceza sahasında ince dokunuşlar yetiyor. Pozisyon penaltıydı.”

Maçın ardından mikrofonlara konuşan bir başka isim olan Atiba Hutchinson ise şunları söyledi: 
"Maçın başında birkaç pozisyon bulduk ama gole çeviremedik. Golü bulduktan sonra rahatladık. Bütün halinde oynadık ve galip geldik. Aramıza katılan birkaç yeni arkadaşımız var. Adaptasyonları belli bir süre alıyor. Öz güvenimizi yükseltmemiz gerekiyor, dolayısıyla galibiyetle başlamamız önemliydi.

Siyahlabeyaz


BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ