Mehmet Demirkol'dan Oğuzhan ve milli takım açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol'dan Oğuzhan ve milli takım açıklaması!

Share This

Usta spor adamı Mehmet Demirkol, geçtiğimiz günlerde aday kadro açıklandığında Mircea Lucescu tarafından tercih edilmeyen ancak gündemin TFF üzerinde yarattığı baskı nedeni ile milli takım kadrosuna dahil ediliş şekliyle alakalı dikkatleri üzerine çeken Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup hakkında açıklamalarda bulundu...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın takım kaptanı Oğuzhan'ın aday kadro açıklandığında milli takıma önce çağrılmaması, bugün, gün içerisinde Tayfur Havutçu'nun taktik anlayış nedeni ile oyuncunun alınmadığı hakkında yapılan açıklamaların hemen ardından yıldız orta sahanın kadroya alınması kamuoyunda büyük tartışma konusu yaratmıştı.

Mircea Lucescu yönetimindeki A Milli futbol takımının kararını Mehmet Demirkol NTV Spor'da yorumladı.

"Oğuzhan'ın durumu açıklamaya muhtaç. Hani çok mu istiyorsun gel o zaman durumuna geliyor. O yüzden açıklamaya muhtaç. Bu yapılış şekli böyle yani. Ben Oğuzhan açısından üzüldüm. Oğuzhan'ın milli takım performansı çok mu parlak? Değil. Ancak Lucescu'nun etki yapabildiğini düşündüm ben. Oğuzhan üzerindeki Şenol Güneş etkisi nasılsa, Lucescu da bunu yapabilir. Çünkü Lucescu da bu konularda böyledir. Hiç ummadığın bir adamdan pırlanta çıkarabilir.

BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ

"Oğuzhan milli takıma nasıl çağrılmaz denilebilir ama ben demem. Ancak bu daha kötü. Hiç almasan daha iyi. Çağırmayıp, sonradan alıyorsun."

SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

"Oğuzhan'ı şu konuda eleştiriyorum. Mesela milli takıma alınmadığı için gösterdiği tepkide haklı. Oyuncular bunu söyleyebilir. Allah'ı var, Oğuzhan da çok nazik söyledi ve onu tebrik ediyorum. Ancak sahada da bulut gibi dolaşmaması lazım. Çünkü Oğuzhan kenarda oturacak değil. Performans olarak eleştiririm."

Siyahlabeyaz