Beşiktaş’ta henüz ilk 11 göremeyen ve sonradan oyuna giren İspanyol forvetin milli ara sonrası şansı da süresi de artacak. Negredo imza töreninde 35 gol atacağını ileri sürmüştü.
BEŞİKTAŞ MARŞLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Sorumluluk alacak
Şimdilik Cenk Tosun’u 1 numaralı forvet olarak gören teknik direktör Şenol Güneş, bir an önce Negredo’nun takıma alışmasını ve skor üretmesini istiyor. Kaldı ki oyuncunun psikolojik anlamda rahatlaması için bir gole ihtiyacı olduğu düşüncesi var. Millî arada özel maçlarla adaptasyon sürecinin hızlandırılması planlanan Negredo, eylül ve ekim aylarındaki yoğun maratonda daha fazla şans bulacak, süresi artacak. Teknik ekibin beklentisi, daha fazla sorumluluk alıp maç kazandırması yönünde.
SON DAKİKA BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
Sabırsızlanıyorum
Vodafone Park’ta taraftarla ilk defa Bursaspor maçında buluşan Alvaro Negredo atmosferin inanılmaz olduğunu söyledi. Bu sezon henüz ağları havalandıramayan İspanyol forvet, bir an önce taraftara gol hediye etmek istediğini belirtiyor.
Kaynak : Türkiye