Konumuz Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe derbisine...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yarın akşam Vodafone Park'ta oynanacak Leipzig karşılaşması öncesinde son basın toplantısını düzenleyen Şenol Güneş ve Cenk Tosun zorlu maç öncesi açıklamalarda bulundu...


siyahlabeyaz | İşte Milli golcü Cenk Tosun'un Leipzig maçı öncesi basın toplantısındaki açıklamaları...


"Gerekli analizleri yaptık, Kısa sürede kendimizi sıfırladık ve Leipzig maçına yüzde yüz hazırız. Yarın büyük ve zorlu bir maç bizi bekliyor. Porto'dan sonra bu maçı da alıp 6 puanla gruptaki liderliği sürdürmek istiyoruz."

2.Lig'den gelip Şampiyonlar Ligi'ne
"Bundesliga'yı çok yakından takip ediyorum. Leipzig'in son 2 sezonda yaptıkları iş çok iyi. 2. Lig'den gelip Şampiyonlar Ligi'ne gittiler. Leipzig çok genç, dinamik ve çok koşan bir takım. Biz de hocamızdan gerekli taktikleri aldık. Bu maça hazırız. Biz puanımızı 6'ya yükseltmek için her şeyimizi vereceğiz."

Top çizgiyi geçsin yeter...
"İnşallah yarın da gol atarım ve kazanırız. Takımımız da galip gelir. Ben gol atıp, takım galip gelmezse sevinemiyorum. Her gol güzeldir bir forvet için ama jeneriklik atınca daha da mutlu oluyoruz. Yarın jeneriklik gol atmama gerek yok. Sadece top çizgiyi geçsin ve takım kazansın bana yeter."

Derbi geri itmedi...
"Psikolojimiz gayet iyi. Derbi bizi motivasyon olarak geriye atmadı. 3 gün vücudu sıfırlamak için de yeterli zaman. Fizik olarak da iyi durumdayız. Arkadaşlık üst seviyede ve maça olan motivasyonumuz çok yüksek. Takım içerisinde havamız da iyi."

Konumuz Şampiyonlar Ligi
"Bizim konumuz şu an Şampiyonlar Ligi, derbi hakkında konuşmaya gerek yok artık. Fenerbahçe derbisine girmek istemiyorum. [Hakem] Leipzig maçındaki Rus hakemi tanıyoruz, ona yönelik çalışmamız olmadı"

Siyahlabeyaz Özel