İletişim komitesi yine sınıfta mı kaldı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'ye hakem hataları ile 2-1 mağlup olurken siyah beyazlıların İletişim komitesi yine sınıfta kaldığı ve gereken hamleleri sosyal medya üzerinden yapamadığı iddia edildi...


siyahlabeyaz | Karşılaşmaya hakem Ali Palabıyık’ın skandal kararları damga vurdu. Maç sonunda ise Fenerbahçe As Başkanı ve Fenerbahçe resmi sosyal medya hesaplarının seviyesiz açıklamaları dikkat çekti.


Yaşanan bu olaylar sırasında Beşiktaş resmi sosyal medya hesaplarının hiç bir paylaşımda bulunmaması Siyah- Beyazlı taraftarlardan büyük tepki aldı.

Bilindiği gibi Lyon deplasmanında da tribünlerde Siyah-Beyazlı taraftarlara saldırılırken Beşiktaş resmi sosyal medya hesaplarından herhangi bir paylaşım yapılmamıştı.

Sezon başında Samsun’da oynanan Beşiktaş – Konyapor Süper Kupa Finalinde yaşanan olaylarda da Beşiktaş sosyal medya hesaplar sessizliğe bürünmüş ve ertesi gün Başkan Fikret Orman yaşananlara tepki gösterdiği için hak mahrumiyeti cezası almıştı.

Beşiktaş Kulübü’nden bugün yapılan açıklamaya göre Başkan Fikret Orman’ın yarın Tivibuspor’da canlı yayına çıkacağı öğrenildi.

Kaynak : Haber Karakartal