Ahmet Nur Çebi patladı! " Yeter artık!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi, Caner Erkin ile Talisca arasında soyunma odasında yaşanan kavgayla ilgili konuştu. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta, Trabzonspor maçının ardından Caner Erkin ile Talisca arasında soyunma odasında yaşanan kavganın yankıları sürüyor. Beşiktaş kulübü resmi internet sitesinden "Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma  odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır." açıklamasını yapmıştı. Bu gelişmelerin üzerine Ahmet Nur Çebi de konuştu.


Beşiktaş'ta Caner Erkin - Talisca kavgası
Beşiktaş'ta Caner Erkin ile Talisca arasında soyunma odasında yaşanan tartışmanın üzerinde ikinci başkan Ahmet Nur Çebi Beyaz TV'ye konuştu. Çebi, Biz kulüp olarak bir açıklama yaptık, bunun dışında neden ısrarlra bir şeyler duymak istiyorsunuz? Ben bu kulübün ikinci başkanıyım. Kulübün ortak görüşüdür. Ben sizin haberciliğinizi anlamıyorum. Yoksa ben Kardenizliyim, geç mi anlıyorum diye kendime soruyorum. Bir cevabını bulamıyorum. Lütfen resmi sitesinden yapılan açıklamayla yetinin. Biz Beşiktaş kulübü olarak söyleyeceklerimizi söyledik. Daha fazla zorlamayın, yeter artık. Biz işimizi yapalım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Talisca ile kavga eden Caner Erkin'e Arda Kural'dan gönderme
Beşiktaş, Trabzonspor ile sahası Vodafone Park Stadyumu'nda 2-2 berabere kalarak 2 puan bıraktı. Karşılaşma sonrasında soyunma odasında yaşanan Caner Erkin ve Anderson Talisca tartışması gündeme damga vurdu. İddiaya göre kendisine küfür eden Caner Erkin'e Anderson Talisca uçan tekme attı. Bu olay sosyal medyada gündem oldu.

Sinema oyuncusu Arda Kural, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'da yaptığı paylaşımda, Anderson Talisca ile kavga ettiği iddia edilen Caner Erkin'e göndermede bulundu.

Kaynak : Futbol Arena