Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi rekorunu kırdı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi rekorunu kırdı

Share This

Beşiktaş, Monaco galibiyetinin ardından grubunda 3'te 3 yaptı ve  Şampiyonlar Ligi tarihindeki en yüksek puanına ulaştı.


siyahlabeyaz |  Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. maçında çıktığı Monaco deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrıldı. İlk 3 maçını kazanarak 9 puana ulaşan Beşiktaş, kulüp tarihine geçen bir performansa imza attı.


Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde topladığı en yüksek puan

Porto ve Leipzig'in ardından Monaco'yu da yenerek puanını 9 yapan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi tarihindeki en yüksek puanına ulaştı. Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar en fazla 7 puan toplayabilen siyah beyazlılar, Monaco galibiyetiyle kulüp rekorunu kırdı. 2003 ve 2016 yıllarından grubunu 7 puanla tamamlayan Beşiktaş, bu sefer henüz 3. maçında en iyi Şampiyonlar Ligi performansını segiledi.

BEŞİKTAŞ TÜRK FUTBOL TARİHİNE GEÇTİ
6 defa katıldığı Şampiyonlar Ligi gruplarından daha önce çıkmayı başaramayan siyah beyazlılar, 3'te 3 yaparak bir ilki başarma yolunda büyük avantaj sağladı.

Beşiktaş aynı zamanda Leipzig ve Porto maçlarını kazanmasının ardından Türk futbol tarihinin en iyi Şampiyonlar Ligi başlangıcına imza atmıştı. 3'te 3 yaparak bu rekoru geliştiren siyah beyazlılar, ülkemizi gururlandıran bir futbol ortaya koydu.

Kaynak: Futbolarena