Şenol Güneş, hayal kırıklığı yaratan 3 yıldız için harekete geçti! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş, hayal kırıklığı yaratan 3 yıldız için harekete geçti!

Share This

Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir performans sergileyen ancak Süper Lig'de ise taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta yönetim takıma sahip çıkıyor.


siyahlabeyaz | Son 4 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve bu periyotta 10 puan kaybeden siyah beyazlılar, cumartesi günü Alanyaspor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın hazırlıklarına 1 günlük izinin ardından başladı. Beşiktaş yönetimi kötü gidişi durdurmak için elinden geleni yapma kararı aldı. Yöneticiler, hafta boyunca Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmanlara giderek takım ve teknik heyete hem moral verecek hem destek olacak.


Lider Galatasaray'ın 8 puan gerisinde 7. sırada yer alan siyah beyazlılar Şenol Güneş döneminde ilk kez zirve yarışında bu kadar geri düştü. Alanya maçıyla yeniden galibiyet serisine başlamayı amaçlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş de galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.

Talisca, Alvaro Negredo ve Jeremain Lens'in de istenilen form durumundan çok uzak olması, teknik heyeti harekete geçirdi. Bu futbolcular ile görüşecek olan Güneş, özgüvenlerini geri kazanmalarına yardımcı olmayaca çalışacak. Üç yıldızın antrenman tempolarından memnun olan deneyimli çalıştırıcı, bu performanslarını bir an önce maça yansıtmaları için çalışmalar yapacak.


Ayrıca sezon başından bu yana görülen kırmızı kartların çokluğu da yönetimi harekete geçirdi. Özellikle gereksiz kırmızı kart görülmesi konusunda çok rahatsız olan siyah beyazlı idareciler bu durumun bir daha yaşanması halinde oyunculara disiplin talimatında yazan en ağır cezayı uygulama kararı aldı.

Kaynak : beIN Sports