Vida'nın aklı Beşiktaş'ta! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı Domagoj Vida'nın formasını giydiği Dinamo Kiev, Ukrayna Ligi'nde son hafta maçında ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı Zorya Luhansk karşılaşmasında sahadan 4-4'lük beraberlikle ayrıldı. Bu tarihi müsabakanın ardından Ukraynalı gazeteci Victor Vatsko'dan Dinamo Kiev'e eleştiri gelirken, özellikle Hırvat stoper Vida hakkındaki sözleri oldukça çarpıcıydı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde kadrosuna katmak istediği fakat Dinamo Kiev ile anlaşma sağlayamadıktan sonra Ocak'a bıraktığı Domagoj Vida hakkında geçtiğimiz günlerde Fikret Orman, Tivibuspor'da yaptığı açıklamada, "Vida izlediğimiz ve beğendiğimiz bir oyuncu. İnşallah." yanıtını vermişti.


Tüm bu gelişmelerin ardından Dinamo Kiev'de kalan Hırvat stopere, Zorya Luhansk maçının ardından şok bir gönderme geldi. Ukryanalı gazeteci Victor Votska, Dinamo Kiev ve Vida hakkında konuşarak şunları söyledi:

"GÖRÜNEN O Kİ VİDA'NIN AKLI BEŞİKTAŞ'TA!"
Victor Vatsko Ukrayna basınına yaptığı açıklamada, "Dinamo Kiev'in 3-0 önde götürdüğü maçta 4-4 berabere kalmasını anlamıyorum. Savunma hiç sağlam değil. Futbolcular konsantre olamıyor. Şampiyonlar Ligi'ne de bu yüzden veda ettiler. Avrupa'da da bu durum devam ediyor. Vida da aynı
şekilde. Savunmada hiç konsantre değil. Görüyorum ki aklı Beşiktaş'ta ve bir an önce Ocak ayının gelmesini istiyor. Onun sahadaki bu performansı beni çok şaşırtıyor. Vida böyle bir oyuncu değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Futbol Arena