Selim Soydan'dan Gökhan, Caner ve Lens İtirafı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fenerbahçe eski yöneticisi Selim Soydan'dan Beşiktaş'ın yıldızları Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Jeremain Lens için çarpıcı sözler


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 7. haftasında konuk ettiği Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Siyah beyazlılarda Quaresma'nın cezalı olması sebebiyle ilk 11'de forma giyen Lens dışında sakatlığını atlatan Gökhan Gönül de ikinci yarıda oyuna girdi ve 45 dakika oynadı. Caner, Lens ve Gökhan Gönül'ün aynı anda sahada olması hakkında Selim Soydan A Spor'da itirafta bulundu.


Beşiktaş'ta Gökhan Gönül, Caner ve Lens'in Trabzonspor maçında oynaması
A Spor'da Futbol A programında konuşan Selim Soydan, "Dün akşam Beşiktaş - Trabzonspor maçını izlerken Lens, Caner ve Gökhan Gönül'ü gördüm. 3 tane Fenerbahçeli futbolcu vardı. Keşke bu adamlar Fenerbahçe'de kalsaydı. Neden bırakırsınız ki? Lens çok iyi oyuncu. Caner'e kızıyorlar ya. Herif iyi oynuyor. Beşiktaş Caner'in sayesinde de iyi oynuyor. O zaman şapka çıkaracaksın." diye konuştu.

PEPE'YE ÖVGÜ
Selim Soydan Beşiktaş'ın yeni transferi Pepe'ye de övgüler yağdırdı. Pepe'nin oynadığı maçlarda hiçbir santrforun rahat edemediğini söyleyen Soydan, "Pepe geldiği günden bu yana hiçbir santrforun Pepe'nin yanından topu alıp gittiğini görmedim. Ayrıca Pepe'nin çok güzel uzun pasları var ve isabetli. Bu sayede oyunu rakip yarı alana en sıkışık anlarda yığabiliyor Beşiktaş. Hava toplarını da hiç vermiyor. Çok büyük bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Futbol Arena