Son 3 sezonun en kötüsü Negredo ve Lens - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Son 3 sezonun en kötüsü Negredo ve Lens

Share This

Son yıllarda özellikle hücum hattına yaptığı transferlerden büyük verim alan siyah-beyazlılarda bu sezon aşı tutmadı. Sezon başı hücum hattına yaptığı iki önemli transfer, Jeremain Lens ve Alvaro Negredo, şu ana kadar bekleneni veremedi.


siyahlabeyaz | Siyah-beyazlılar, ikilinin ilk 11'de başladığı beş lig maçında sadece Karabükspor'u yenmeyi başardı. Karabükspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ın golü, müsabakaya 11'de başlayan Lens ve Negredo oyundan alındıktan sonra geldi.


NEGREDO 12 LİG MAÇINDA OYNADI
12 lig maçının tamamında oynayan ve 356 dakika süre alan Alvaro Negredo 1 gol ve 1 asist üretti.

8 lig maçında sahaya çıkan ve toplamda 341 dakika oyunda kalan Lens ise 1 gol atarken, asist yapma başarısı gösteremedi.

Siyah-beyazlıların şampiyonlukla kapattıkları bir önceki sezonun başında takıma katılan Talisca ve Aboubakar, ilk 12 haftada 6 gol ve 2 asist üretmişti.

Beşiktaş'ın mutlu sona ulaştığı bir diğer sezon olan 2015-2016'da ise hücum hattına dahil edilen Mario Gomez ve Ricardo Quaresma ise ligin ilk 12 haftasında 12 gol, 2 de asistlik katkı sağlamıştı.

Kaynak : Trtspor