CANLI | Şenol Güneş basın toplantısı... ve tüm açıklamalar! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

CANLI | Şenol Güneş basın toplantısı... ve tüm açıklamalar!

Share This

Şampiyonlar Ligi 5. haftasında kendi evinde Portekiz temsilcisi Porto ile yarın akşam zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ve Fabri karşılaşma öncesi basın toplantısı düzenliyor...


siyahlabeyaz | Grubunda 4 maç sonunda aldığı 3 galibiyet, 1 beraberlik ile 10 puanla lider konumda olan siyah beyazlıların başarılı teknik direktörü Şenol Güneş ve Fabri'nin açıklamaları şöyle...


Açıklamalar şöyle... SAYFAYI SIK SIK YENİLEYİNİZ...

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları...
"5 maçta aldığımız 10 puan, lider olmamız bizim için avantaj. Zor maç olacaktır, her maç zor"

"Şampiyonlar Ligi'nde sezonun 5. maçına çıkacağız. Rakibimizin iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Biz de iyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz, umarım böyle olur."

""Listemizde olan oyuncuları kadroya alabileceğiz, bir sorun yok. Oynayıp oynamayacakları bugünkü antrenmandan sonra belli olacak." (Pepe'nin sakatlığının kendisine sorulması üzerine)


"Bu arenada her maçta kendimizi test etme şansı oluyor. Yeni ve güzel bir açılım yapmak istiyoruz, bu da aldığımız sonuçla gruptan çıkabilmek tabii ki"

"Geçmişteki başarılarımız tabii ki önemli. Ama biz geleceğe bakıyoruz. Bugün için grupta önemli bir avantajımız var. Porto maçında kendi maçımızı oynayıp kazanmak istiyoruz."

"Yarınki maç bizim için çok önemli. Buraya kadar kendi oyunumuzu oynayarak geldik. Porto karşısında da bunu görmek istiyorum."

"Aboubakar güçlü iyi bir oyuncu, işini seven bir oyuncu. Belki yine bize gelebilirdi, yine gelebilir, gidebilir, futbolda ne olacağını kimse bilemiyor. Şu anda Porto'da olması, Porto'da kalacağını göstermez"

"Aboubakar'a yaptığı hizmetlerden teşekkür ediyoruz ama yarın rakibimiz olacak. Yarın Aboubakar'ın başarısız olabilmesi için, etkisiz olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Sadece Aboubakar için değil, tüm Porto takımı için."

"Porto, kontraları iyi yapan bir takım. Onları hızlı çıkarmazsak bizim için iyi olur. Şu aşamada oyun yapısı olarak tek forvetle oynayacaklar gibi görünüyor."

"Porto'nun hocasının düşüncelerini bilemiyorum. Beni çok da ilgilendirmiyor. Porto'nun sürekli hücum edeceğini düşünmüyorum. Kontrollü de oynayacaklardır. Burada en avantajlı biziz. Bizim sadece ilk üçte garantimiz var. İlk ikiyi garantilemek istiyoruz. Yarın alacağımız beraberlik veya galibiyet bizim için büyük bir olay olacaktır."

"Şampiyonlar Ligi'nde yapabildiğimizin en iyisini yapmak istiyoruz ve kazanmak için oynayacağız. Bu da hep atak yapıp, savunma yapmayacağız demek değil"

"Geçen maçta da biz kazanmak için sahaya çıktık. Yarın iyi oynayıp kazanmamız halinde bizim için iyi olacaktır. Bu maçta oynayacağımız oyun, bizim için bundan sonraki aşamalar için motivasyon kaynağı olacaktır. Kazanmak için oynayacağız ama kontrolü bırakmayacağız."

"Monaco'nun alacağı sonuç da gruptaki her şeyi değiştirebilir. Bizim biraz avantajımız var o da ilk 3 için. Ancak yarın alacağımız sonuçla bu işi bitirmek istiyoruz. Rakibimizin 1 puanlık oyununa da 3 puanlık oyununa da hazırız."

"Porto'nun üç eksiği yok, bir eksiği var: Marega. Diğerleri zaten oynamıyor."

İşte Fabri'in açıklamaları...
"Çok önemli, tarihi bir maça çıkıyoruz. Beşiktaş bugüne kadar gruptan hiç çıkamadı. Biz futbolcular olarak tarihe adımızı yazdırmak istiyoruz"


"Geçen seneden ders aldık, geçen sene de iyi başlamıştık. Bu sene, onun yansımasıyla daha iyi bir iş çıkarmak istiyoruz"

"Abobuakar umarım geçen sene burada yaptıklarını yapmaz.  Beşiktaş'ta büyük emekleri olan bir futbolcu."


Sergio Conceiçao'nun açıklamaları...
"İlk maçta Beşiktaş hücum anlamında daha iyiydi ama bu, İstanbul'da da böyle olacağı anlamına gelmez."

"Sıcak ve baskılı atmosferler, böyle statlar beni motive ediyor. Taraftarın baskısı, bizim için oyunun parçası. Dragao Stadı'nda da böyle atmosferler görüyoruz"

"Hepimiz hazırız, bütün oyuncular buraya hazır geldi. Sadece Aboubakar ile gelmedik. Onun yanında başka forvet oyuncuları da var"

Basın : "İlk maçın sonunda Aboubakar soyunma odasına girmiş ve tartışılmıştı. Bu maçta da böyle bir şey olursa, reaksiyonunuz ne olur?"

Sergio Conceiçao: "Beşiktaş soyunma odasına niye girsin ki?"

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Portekizli gazetecinin sorusunu yanıtladıktan sonra, Türkçe çeviriyi beklemeden salondan ayrıldı. Çeviri yarıda kaldı.



Ricardo Pereira'nın karşılaşma öncesi açıklamaları...
Bilindiği gibi karşılaşma öncesinde Ricardo Pereira "beraberlik bizim için yeterli değil, tek hedefimiz kazanmak. Kendimizi kazanmaya odakladık. Grupta takımlar arasında eşitlik var. Beşiktaş, diğerlerinden daha iyi diye bir kanıya varamadım"

"Quaresma müthiş bir oyuncu, Porto taraftarı da bunu bilir. Quaresma'nın kalitesinin farkındayız."

"Beşiktaş - Leipzig maçındaki olayı duyduk. Buradaki atmosfer gerçekten etkileyici. Ancak biz bunu bilerek hazırlandık ve İstanbul'a bunun bilinciyle geldik." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu...


Siyahlabeyaz