2,5 sezonda 23 farklı stoper varyasyonu. İşte o isimler... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

2,5 sezonda 23 farklı stoper varyasyonu. İşte o isimler...

Share This

2015-16 sezonunda Beşiktaş’ın başına geçen başarılı teknik adam Şenol Güneş, geride kalan 2.5 sezonda yaşanan 2 şampiyonluğu rağmen tam tamına 11 değişik stoperle çalıştı.


siyahlabeyaz | 2015-16 sezonunda Beşiktaş’ın başına geçen Şenol Güneş, geride kalan 2.5 sezonda tam 11 değişik stoperle çalıştı.


Kadroda bulunmasına rağmen Franco ve Milosevic’e hiç şans vermedi. Bu dönemde Tosic, Medel, Mitrovic, Vida ve Pepe alındı. Marcelo ve Alexis önce alındı sonra satıldı. Atınç ve Ersan önce satıldı. Sonra kiralık olarak alındı. Rhodolfo gönderildi. Necip’i ise zaman zaman stoperde oynattı. Furkan ve Fatih’e şan verildi. Franco kiralandı. Milosevic’in ise sözleşmesi feshedildi.

Güneş bu dönemde; Medel-Vida, Medel-Tosic, Pepe-Medel, Pepe-Tosic, Pepe-Mitrovic, Mitrovic-Tosic, Mitrovic-Atınç, Rhodolfo-Tosic, Marcelo-Tosic, Tosic-Ersan, Rhodolfo-Atınç, Atınç-Milosevic, Atınç-Marcelo, Marcelo-Necip, Rhodolfo-Necip, Rhodolfo-Milosevic, Atınç-Fatih, Rhodolfo-Marcelo, Rhodolfo-Ersan, Franco-Milosevic, Necip-Fatih, Necip-Furkan, Franco-Necip’le 23 değişik stoper varyasyonu ile oynadı.

Kaynak : Fotospor