Başkan onun için gidiyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Geçtiğimiz sezon öncesi transfer döneminde de bir çok kez siyah beyazlılarla ismi anılan yıldız golcü bir kez daha gündeme geldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yarın gerçekleştirilecek olan Domagoj Vida’nın imza töreninden sonra İngiltere’ye giderek Balotelli'nin menajeriyle transfer görüşmesi yapacak.


Balotelli'nin menajeriyle görüşmek üzere İngiltere'ye gidecek olan Fikret Orman, aynı zamanda Cenk Tosun için 25 milyon Euro teklif eden Everton ile son kez pazarlık masasına oturacak ve rakamı arttırmaya çalışacak.

Cenk Tosun transferinin gerçekleşme ihtimali sebebiyle Şenol Güneş'e bir çok isim önerilirken bunlardan birinin de Mario Balotelli olduğu biliniyor. Ancak forvet bölgesinde Cenk'in gönderilmesi durumunda forvet hattında Alvaro Negredo'nun oynayacağı, İspanyol futbolcuya alternatif olarak da bir transferin daha yapılması Balotelli ismine olumsuz bakan başarılı teknik adamın en büyük isteği...

Şenol Güneş sezon başında ne demişti?
"Onu kişisel olarak tanımıyorum ama Fransa'da çok arkadaşım var ve onlardan kendisinin davranışlarına ilişkin olumsuz bilgiler gelince onu istemedim. Benim için sadece yetenek değil, davranış ve tutum da önem taşıyor. Bana söylenen saha dışındaki yaşantısıyla da sorunlar yaratabileceği yönündeydi. Burada Quaresma'ya yeni bir fırsat tanıdık. Bu riski aldık ama yeniden döndüğünde her şey harikaydı. Ayrıca her değişiklik yaptığımda bana kızma tavrını da bir kenara bıraktı. Belki Balotelli de böyle olabilirdi ama o tarz bir oyuncuyu istemedim."

Fatih Doğan'ın yorumu : Beşiktaş’ta Quaresma’ya “Inter’de takım arkadaşıydın. Baletolli burada inişli çıkışlı kariyerine; sorunsuz bir çıkış, yeniden meydan okuma yapabilir mi? diye sorulduysa “Beşiktaş sözleşmesinin bitimime 6 ay kalan Balotelli’yi yeniden düşünüyor” demektir.

Siyahlabeyaz