Cenk Tosun'un Fikret Orman'dan transfer talebi - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun'un Fikret Orman'dan transfer talebi

Share This

Beşiktaş'ın golcü yıldızı Cenk Tosun, hayali olan İngiltere Premier Lig'de oynamak için Everton'dan gelen teklife olumlu cevap verilmesini rica etti.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta Cenk Tosun'un Everton'a transferi gündemin ilk sırasına alındı.


FutbolArena, Cenk Tosun ile başkan Fikret Orman arasında yaşanan transfer görüşmesine ulaştı.

Cenk Tosun, Everon'a tansfer olacak mı?
Everton'ın tekli üzerine Fikret Orman ile görüşen Cenk Tosun, hayalinin İngiltere Premier Lig olduğunu söyleyerek anlaşmasının sağlanmasını rica etti.

Everton kadrosuna dahil olmak isteyen golcü yıldız, transferin 1-2 milyon euro fark nedeniyle gerçekleşmemesi halinde çok üzüleceğini ve bu yüzden kolaylık sağlamaları konusunda yardım istedi.

Everton, Cenk Tosun için ne kadar teklif etti?
Güney Afrika tatilinden dönen Fikret Orman, Cenk Tosun transferini sonuca bağlamak için harekete geçti. Everton'dan 25 milyon Euro'luk resmi bir teklif alan Beşiktaş yönetimi, bu gece toplanıp İngiliz kulübüne cevabını iletecek. Siyah beyazlı yönetimin bu teklife 'evet' cevabı vermesi bekleniyor.

Londra'da bulunan Cenk Tosun'a bu gece çıkan karara göre haber gönderilecek. Transfere onay verilirse de Cenk Tosun Everton kulübü için sağlık testinden geçecek.

Kaynak : Futbol Arena