Beşiktaş başkanı Orman'ın Balotelli heyecanı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transfer çalışmalarına son hız devam eden Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ve yönetimi, her dönem gündeme gelen Mario Balotelli transferi konusunda teknik direktör Şenol Güneş'i ikna etmeye çalışıyor.


siyahlabeyaz | Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3’üncü kez Mario Balotelli’yi veto etti. Fikret Orman ise bu kez kafaya koydu, İtalyan golcüyü getirecek. Fransa’da kazandığı 3 milyon 950 bin euro’ya siyah-beyazlı formayı giymeye hazır olan Balotelli için bonservis ödenmeyecek olması ise Başkan’ın heyecanını iyice artırdı.


Orman, Güneş’in önüne bir yandan Balotelli’nin istatistiklerini koyuyor. Diğer yandan Gomez’den, Aboubakar’dan, van Persie’den ve Gomis’ten daha ucuza oynayacağını anlatıyor. Öte yandan da İtalyan golcünün herhangi çıkaracağı kötü bir olayda sözleşmesini tek taraflı feshetmeye bile hazır olduğunu söylüyor. Başkan’ın son kozu da taraftar. Siyah-beyazlı taraftarların da Balotelli’yi daha gelmeden bağrına basmasından bahsedip duruyor.

Demba Ba söz verdi ama...
Demba Ba geçen sezon devre arasında Beşiktaş’a dönerken, Mart ayındaki UEFA Kupası son 16 turuna yetişme sözü vermişti. Fakat Senegalli oyuncu ancak Nisan sonundaki Başakşehir maçına yetilebilmiş, onda da 12 dakika oynamıştı. Güneş’in istediği formu yakalayamayan Ba bir de ligin son maçından bir önceki maç olan Gaziantep deplasmanında 12 dakika oynadı. 28 Mayıs’ta oynanan o maç Ba’nın son maçı oldu. Takımı Shangai’de idmanlara çıkmayan ve kendi antrenörü ile çalışan Ba, bonservisi elinde, maç başı ücretler karşılığında oynamaya hazır. Ama 7 aydır topa vurmayan Ba ile Şenol Güneş ne yapar orası meçhul.

Kaynak : Fotospor