Oğuzhan Özyakup'a dev talip! Transfer listelerine girdi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un Everton’a transfer olmasının ardından bir başka yıldızın da takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın yıldız orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup’a İtalya Ligi ekiplerinden Milan’ın talip olduğu iddia edildi.  Çizme basını, siyah-beyazlı futbolcunun transferde Serie A’nın dev ekibinin listesinde olduğunu yazdı.

Tutto Sport’un bugünkü baskısına göre; Beşiktaş’ta ligde ve Avrupa’da ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken, adı dönem dönem Avrupa’nın dev ekipleriyle anılan Oğuzhan Özyakup, Milan’ın transfer listesinde.


Öte yandan Beşiktaş’ın, Oğuzhan Özyakup’un takımdan ayrılabilmesi için 10 ile 15 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep ettiği de haberin ayrıntısında belirtildi.

Milan’ın bu futbolcuyu transfer etme konusunda istekli olabileceği ön görülürken, Beşiktaş’ın ise transfer konusunda tedbirli davranması önem arz ediyor.

Oğuzhan Özyakup, sözleşme hakkında ne dedi?
Beşiktaş’ın devre arası için kamp yaptığı Antalya’da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Oğuzhan Özyakup, sözleşmesi hakkında flaş cümleler sarf etmiş ve Avrupa hedefi olduğunu belirtmişti. Ancak; Özyakup, sözleşme konusunda sorun yaşamayacağını düşünüyor.


Oğuzhan yaptığı açıklamada, “Sözleşme konusunda sorun yaşamam. Burası benim evim, yuvam. Kulübümüz de yakında resmi açıklamayı yapar zaten. Avrupa hedefim var ancak kendimi şartlamıyorum. Ben burada da çok mutluyum. Sözleşme ile ilgili başkanımız ve kulübümüz yakın zamanda açıklama yapar. Türkiye'den başka bir takımla görüşmek gibi bir şey söz konusu olamaz.” ifadelerini kullandı.


Bu sezon ki performansı
Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş’taki 6.sezonunu yaşıyor. Daha önce Arsenal’de Arsene Wenger’in öğrencisi olan Özyakup’un normal şartlarda sözleşmesi 31 Mayıs 2018 tarihinde son buluyor.

Bu sezon Süper Lig, Türkiye Kupası, Türkiye Süper Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 22 maçta oynayan Oğuzhan, 5 kez asist yaptı. 16 maçta sahaya ilk 11’de çıkan siyah-beyazlı futbolcu, 421 dakika sahada kaldı.

Kaynak : Ajansspor