Beşiktaş'ın Balotelli ve Ibrahimovic transferinde son durum - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Balotelli ve Ibrahimovic transferinde son durum

Share This

Beşiktaş'ta isimleri gündeme gelen Balotelli ve Ibrahimovic konusunda geri adım atılmasının sebebi belli oldu.


siyahlabeyaz | Yeteneklerini Şenol Güneş’in de kabul ettiği Mario Balotelli için Şenol Güneş’in sıkıntısı ego savaşı...

Elinde Pepe, Adriano, Talisca, Negredo ve en önemlisi de Q7 gibi ''yüksek egolu'' oyuncular bulunduran Güneş, bu isimleri iyi harmanladığını düşünüyor. Nedeni ise bu 5 oyuncunun da neredeyse aynı dili konuşması. Birbirleri gerekli yerlerde frenleyebilmeleri.

Ayrıca Pepe, Q7, Adriano ve Negredo yaşları baz alınınca ''abi'' gibi görülüyorlar. Bu yüzden Talisca’yı da tamamlayabiliyorlar.

Balotelli ise başka bir kulvarda. İngiltere’de yaşamasına rağmen tam anlamıyla İngilizce, 1.5 yıldır Fransa’da olmasına rağmen doğru dürüst Fransızca öğrenemedi. Kendi güneş sisteminin yıldızı gibi davrandı. Bir de yaşı 27 olduğu ve hala piyasası olduğunu bildiği için egosu daha da yüksek. Bu da Güneş’i korkutuyor.

İşte Beşiktaş'a önerilen Ibra
Geçen yıl Nisan ayında ön çapraz bağlarını kopardı... bir daha futbol oynaması beklenmiyordu... ama egosu onun sahalara geri dönmesini sağladı. 8 ay sonra sahalara döndü. Mourinho ona ligde 5 maçta 102 dakika şans verdi. Gol atamadı. Asist yapamadı. 26 Aralık’ta ön çapraz bağlarına bağlı olarak dizinden yeniden sakatlandı. Sahalara ne zaman döneceği belli değil. Ayrıca Basel maçında 16 dakika sahada kaldığı için Şampiyonlar Ligi’nde forma da giyemeyecek. İşte Balotelli’nin de menajeri Mino Raiola, Fikret Orman’a bu Zlatan İbranimovic’i önerdi. Ancak bu öneri başkan Orman'dan geri döndü.


Kaynak : Fotospor