Cenk Tosun'u İngiltere'de izleyecek olan Başkan, Giroud defterini yeniden açıyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Cenk Tosun'u İngiltere'de izleyecek olan Başkan, Giroud defterini yeniden açıyor!

Share This

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman forvet transferi için harekete geçti. Cenk Tosun'un Everton formasıyla ilk maçını izlemek için İngltere'ye gidecek olan Başkan Orman, Giroud'un menajeriyle de görüşecek.


siyahlabeyaz | Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında santrfor arayışlarını sürdüren siyah beyazlılar, Orlando City'nin genç golcüsü Cyle Larin'i İstanbul'a getirdi. Öte yandan bu oyuncuyu uzun vadeli bir yatırım olarak gören Beşiktaş yönetimi büyük bir bomba patlatmanın peşinde.


Bu hafta Cenk Tosun'un maçını izlemek üzere İngiltere'ye gidecek olan Fikret Orman, Giroud'un menajeriyle de görüşme gerçekleştirecek.

Beşiktaş'ın Giroud transferi ne durumda?
Beşiktaş yönetimi Cenk Tosun'un Everton'a transferinden sonra santrfor hattına yıldız bir isim getirmeyi planlıyor. Cyle Larin'i uzun vadeli bir yatırım olarak siyah beyazlılarda Başkan Fikret Orman geçtiğimiz günlerde bu hafta İngiltere'ye, Cenk Tosun'un maçını izlemek için gideceğini söylemişti.

GIROUD'UN MENAJERİYLE GÖRÜŞME
Fikret Orman İngiltere seyahatinde ayrıca transfer görüşmesi yapacak. Başkan Orman bir süredir gündem olan yıldız golcü Giroud'un menajeriyle bir transfer görüşmesi gerçekleştirecek.

Olivier Giroud golleri ve Arsenal performansı
Fransız forvet Giroud, bu sezon Arsenal formasıyla 20 resmi maçta forma giydi. Bu maçlarda rakip fileleri 5 kez havalandıran 1.92'lik yıldız, Arsenal kariyerinin en golcü dönemini 2015-16'da yaşadı. Fransız oyuncu 53 maçta 24 gol atarken, 6 da asist yaptı. Olivier Giroud, 2011-12 sezonunda da Montpellier formasıyla 42 maçta 25 gol attıktan sonra İngiliz ekibine transfer olmuştu.

Kaynak : Futbol Arena