"Larin İstanbul’a getirilip, 2 gün saklanıyorsa, yeni forvetin ismi de...!" İşte Fırat Günayer'den çarpıcı paylaşımlar... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Larin İstanbul’a getirilip, 2 gün saklanıyorsa, yeni forvetin ismi de...!" İşte Fırat Günayer'den çarpıcı paylaşımlar...

Share This

Siyah beyazlı camianın en sevilen muhabirlerinden olan Fırat Günayer kişisel sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın Antalya kampına ve güncel transferlere dair notları takipçileri ile paylaştı...


siyahlabeyaz | Antalya kampı, Beşiktaş açısından oldukça verimli geçti..Hava muhalefeti nedeniyle iptal olan çalışma dışında her gün 11 ve 18’de antrenman yaptılar.. Antrenmanların odak noktası ise pas trafiği oldu..İlk sezon şampiyonluğunda olduğu üzere, pas oyunu üzerine çok ciddi çalışmalar yapıldı.


Kampta Şenol Güneş’in özellikle çalıştırdığı bir başka konu ise kornerler oldu..Direkt kornerler, paslaşarak kornerler, bir çok varyasyon denendi..Vida kornerlerde ciddi bir silah olacak gibi gözüküyor.. Vida demişken hazırlık maçlarında çok iyi değildi..Henüz takımın oyun diline alışık değil..Ancak tecrübesi, sertliği ve takımdaşlığı oldukça başarılı..

Kampla ilgili bir başka ilginç notum, hocanın savunmada her fırsatta Medel’e şans vermesiydi.. Medel - Vida / Medel Pepe ikilisini sık sık denedi..

Hücum organizasyonlarının tamamı yeniden güncellendi..Hoca bu işin sadece Q7 üzerinden gitmesinden rahatsız.. Lens, Talisca, Gönül, Adriano, Caner, Vida.. Hepsine orta çalıştırdı..


Vida da orta çalışmalarında...
Hocanın Vida’yı kanat çalıştırma sebebini açıklayayım..Oyuncuyu zaman zaman sağ bek mevkiinde oynattı ve sezon içinde de bunu deneyecek gibi gözüküyor..O yüzden orta kesme çalışmalarında Vida da yer aldı.


Lens ve Orkan...
Şut çalışmaları ise çok yoğun şekilde gerçekleşti.. Şenol Güneş özellikle Talisca ve Lens’e öğretmen gibi anlatarak şut çalıştırdı. Lens’in ters ayak şutları çok iyiydi.. Şut çalışmalarının yıldızı ise Orkan Çınar’dı..Antep’deyken adam eksiltme,asist özelliğini biliyordum ama bu özelliğini bilmiyordum.
Çok başarılı.. Bir çok kez, şut çalışmasını kazanıp,arkadaşlarına ceza olarak şınav çektirdi.

Hücum, hücum, hücum...
Kampın yıldızı bana göre Şenol Güneş’ti..Hocayı çok konsantre gördüm..Oyuncularla koştu,birebir ilgilendi..İstediği tek şey vardı..Hücum,hücum,hücum..


Böyle giderse formayı alır...
Kampın oyuncu olarak yıldızı ise bence Lens’ti..Geldiğinden bu yana en hırslı, en etkili antrenman performansını sergiledi.. Hoca bile  ilk kez açık açık “çok iyi çalışıyor, formayı alır böyle giderse” dedi..

Antrenman kaçırmadılar...
Medel, Pepe, Quaresma, Tolgay, Fabri, Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Ozzy, Negredo bana göre çok çok iyi çalıştılar.. Bu isimler tek bir antrenman bile kaçırmadı..Hepsi üst düzey performans sergiledi..


Pepe çok özel bir adam...
Kamp bi kez daha gösterdi.. Pepe çok özel bi adam.. 10 Yıl Real Madrid, 3 ŞL kupası, sayısız şampiyonluk.. Sıfır ego.. Hep güleryüz.. Vida’yla gelir gelmez dialoğu.. Taraftar,medyayla iletişimi.. Dört dörtlük..

Forvet transferinde son durum...
Forvet arayışı her zamanki gibi zorlu.. Giroud, Gamerio, Babacar, Gignac.. Hiçbiri yalan haber değil.. İletişime geçildi,nabız yoklanıyor ama olma ihtimali oldukça düşük.. Slimani için bir kez daha görüşülecek.. Tüm bunların harici isim çıkabilir mi? Bence evet.. Larin’i İstanbul’a getirilip,2 gün saklanıyorsa, isim de saklanır.


Larin'de son durum...
Larin işini geçici lisansla çözmeyi planlıyor Beşiktaş.. Kiralama düşüncesi var ancak istenilen forvet bulunamazsa takımda kalabilir.. Oyuncuyla ilgili olumsuz bir algı yapılmaya çalışılıyor.. Şenol Güneş’in elinde çok değerli bi hale gelebilir Larin.. Bence risk alınabilecek bir oyuncuydu.

Q7 ve Çin gerçeği...
Q7’ye Çin’den teklifi geçen hafta yazmıştım..Oyuncu gitmek istemiyor,hoca bırakmak istemiyor..
Şu anki görüntü, sezon sonuna kadar kalacak..


Sağlıklı da olsa Demba olmaz...
Demba Ba yıllık 2,5 milyon euro’dan 2,5 yıl sözleşme istemiş.. Herkes oyuncunun sağlık durumunu konuşuyor ancak oyuncu iyi durumda da olsa, Beşiktaş bu şartlarda bi sözleşmeye sıcak bakmıyor..

Ve İbrahimovic...
Fikret Orman & Londra haberleri çıkınca İbrahimovic ismi yine hortladı.. Maaşı 11m -12m pound demiştik..Vergiler hariçmiş.. Oyuncu 1 yıl oynamayıp sahalara döndü ve yine 1 ay sakatlandı.. Bence oluru yok..

Kaynak : Fırat Günayer Sosyal Medya Hesabı