Şenol Güneş Kasımpaşa karşısında savunma kurgusunu değiştiriyor. İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş Kasımpaşa karşısında savunma kurgusunu değiştiriyor. İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i

Share This

Şenol Güneş, Kasımpaşa önünde defansın ortasında Pepe-Vida ikilisine forma vermeyi planlıyor. İdman eksiği olan Tosic’in ise yedek soyunması bekleniyor.


siyahlabeyaz | Kartal, Süper Lig’in 19. haftasında bugün Kasımpaşa ile kritik bir puan mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlı takım dün akşam basına kapalı yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in tam sahada oynanan çift kale maçta Kasımpaşa karşılaşmasının taktiği üzerinde durduğu bildirildi.


Sakatlıkları yüzünden Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyen Pepe ve Tosic’in hazır durumda oldukları aktarıldı. Hafta başından bu yana takımla birlikte çalışan ikiliden Pepe bugün ilk 11’de sahaya çıkacak. Tosic ise antrenman ve maç eksiği nedeniyle büyük ihtimalle yedek soyunacak. Pepe’nin yanında Vida’ya forma vereceği öğrenilen Şenol Güneş’in, Gökhan Gönül’ü de 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.

Beşiktaş’ta 3 yıldız isim ceza sınırında
Kartal’da üçer sarı kartı olan Pepe, Ryan Babel ve Talisca, Kasımpaşa maçı öncesi ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı oyuncular bugün kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek 20. hafta Bursaspor’la deplasmanda oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.


Kasımpaşa terletiyor
Beşiktaş ile Kasımpaşa lig tarihinde 30. kez karşılaşacak. Siyah-beyazlılar geride kalan 29 maçta 19 galibiyet aldı, Kasımpaşa 3 kez kazandı, 7 maç ise eşitlikle sonuçlandı. Kartal, Kasımpaşa ile yaptığı son 5 maçın 4’ünde puan kaybederken 1 galibiyet, 2 yenilgi, 2 beraberlik aldı. Sezonun ilk yarısında lacivert-beyazlı takımın sahasında oynanan karşılaşma 2-2 bitmişti.



Kaynak : Skorer