"Turun dışında doğru bir işimiz yok, kendimizi gördük!" Şenol Güneş'ten Vida, Larin ve Tosic açıklaması... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Turun dışında doğru bir işimiz yok, kendimizi gördük!" Şenol Güneş'ten Vida, Larin ve Tosic açıklaması...

Share This

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Osmanlıspor deplasmanda karşılaştı ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. İlk maçı 4-1 kazanan Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek finale yükseldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...


"0-0 da bitseydi, 1-1 de bitseydi kötü oynadığımız gerçeği değişmeyecekti."

"Kötü bir maç oldu bizim için. İlk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarıda oyun kontrolü bizdeydi. Skora ve oyuna göre oynamaya çalıştık. Golden sonra beklenilmeyen hatalar yaptık. Sonuçtan çok beklediğim oyun anlayışını, oyun yapısını göremedim, oyun olarak hayal kırıklığıdır. Tur adına sevindirici tabii, tur atladık."

"Sahayı, havayı, hoca niye buraya koydu diyebilirsin ama hiçbiri oyuncunun güzel hareket yapmasını engellemez. Bugün en iyi oyuncu Mitrovic'ti. Takım oyunu olumsuzdu. Mazeretler sahaya çıkan oyuncunun güzel şeyler sergilemesini engellemez."


En iyi Mitro...
"Normalde oyuncu ayrımı yapmam ama bugün en iyi oyuncular Mitrovic ve sonradan giren Talisca'ydı. Diğerlerinin kendini daha çok göstermesi gerekiyordu."

Tosic'in sakatlığı...
"Tosic sakat olduğu için gelmedi. Vida ve Larin'in de işlemleri yetişmedi, o yüzden bugün bizimle olamadılar."


Larin ve Vida açıklaması...
Larin ve Vida'nın işlemlerinde eksiklik oldukları için yoktular. Larin tam hazırdı ama işlemleri yetişmediği için Vida ile birlikte bizimle olamadılar.

Şehitlerimiz için...
"Maalesef 3 şehit askerimiz var. İnşallah bir daha ölüm haberlerini duymayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ailelerine baş sağlığı diliyorum."

Siyahlabeyaz