Şenol Güneş'ten Gökhan Gönül açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının açılışında deplasmanda Antalyaspor ile oynanacak karşılaşmaya savunma hattında yaptığı değişiklik ile sürprize yakın bir kadro süren Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Pepe ve Tosic'in sakatlıkları nedeni ile oynamadığı karşılaşmada savunmanın sağ kanadında Gökhan Gönül yerine Adriano'ya görev veren tecrübeli teknik adam konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu..


"İkinci yarının ilk maçını oynayacağız. Zor bir maç olacak ama biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. Öndeki oyuncuların en iyisini yapmasını bekliyoruz. Şu anda kadromuz bu. Bu kadro üzerinden yapacağız değerlendirmeyi. Geride kalan durumu maçtan önce konuşmanın bir anlamı yok."

''Bir 11'imiz var, bir 18'imiz var. Sahaya çıkacak oyuncularımız şu an 11'de zaten. Diğer oyuncularımız da bizim için önemli. Gökhan Gönül de bizim için önemli bir oyuncu. Bugün için bir 11 yaptık. Oynamayan oyuncularımız bizim için değerli. Önemli olan her oynayan oyuncunun takımın parçası olarak, takıma katkı yapması. Bugün de onu bekliyorum."

Siyahlabeyaz