UEFA, Pepe ve Hummels kıyaslaması yaptı! Alman oyuncudan küstah cevap geldi! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

UEFA, Pepe ve Hummels kıyaslaması yaptı! Alman oyuncudan küstah cevap geldi!

Share This

Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi son 16 turu'nda Bayern Münih ile karşılaşacağı gece artık çok yakınlaşırken UEFA'nın sosyal medya hesapları da paylaşımlarına devam ediyor...


siyahlabeyaz | UEFA Şampiyonlar Ligi, sosyal medya hesabından maç öncesi Beşiktaş'ın yıldız savunma oyuncusu Pepe ile Bayern Münih'in stoperi Mats Hummels kıyaslaması yaptı.


Yapılan bu kıyaslamaya Alman oyuncudan göndermeli bir cevap geldi. Hummels, UEFA'nın paylaşımını alıntılayarak "Bu benim için büyük bir zafer olmayacak." ifadelerini kullandı.

Ancak UEFA’nın Twitter hesabından yaptığı Pepe-Hummels kıyaslamasına “Benim için zor bir galibiyet olmayacak” yorumu yapan Alman oyuncu, tepkiler üzerine çark etti.

Hummels, bir Beşiktaş taraftarının kendisine attığı tweete “Sadece oylamayı kaybedeceğim için şaka yapmıştım. Bazılarınız daha iyi çeviri programı kullanmalı.” cevabını yazdı.

Yapılan kıyaslamada ise Pepe, binlerce oy farkla önde gidiyor.

İşte UEFA'nın paylaşımı ve Hummels'in sosyal medyadan cevabı :