Şok iddia! : “Hatırlı dostlar araya girdi, göstermelik davet edildi...!” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şok iddia! : “Hatırlı dostlar araya girdi, göstermelik davet edildi...!”

Share This

2014’ten sonra ikinci kez Brezilya Milli Takımı’na davet edilen Talisca, iki maçta da bir dakika bile forma giyemeden İstanbul’a döndü…


siyahlabeyaz | Şenol Güneş zorlu viraj öncesi büyük hayal kırıklığı yaşayan sambacıya psikolojik destek vermeye başladı. Talisca’ya ilk destek ise İstanbul’a beraber döndüğü G.Saray’ın ve Brezilya Milli Takımı’nın kaleci antrenörü Taffarel’den geldi. Taffarel, sambacıya Brezilya Milli Takımı’yla idmana çıkmak için yanıp tutuşan milyonlarca gencin olduğunu söyledi.


TALISCA’NIN MİLLİ TAKIMA ALINMASI TARTIŞMA KONUSU OLDU
Brezilya’dan Talisca’nın Almanya ve Rusya maçlarının kadrosuna alınıp bir dakika bile oynatılmaması ile ilgili sürpriz bir iddia geldi… Esporte Interativo kanalının yorumcuları tarafından dillendirilen iddiaya göre, “Tite’nin aklında Talisca’nın milli takıma alınması yoktu. Çok hatırlı dostları devreye girdiği için göstermelik olarak davet edildi. Zaten öncesinde de yaptığı övgü dolu açıklamalara rağmen bir dakika bile sahada olmaması buna güzel bir örnek. Bu Brezilya Millli Takımı’nda ilk kez olmuyor. Son kez de olmayacak” denildi.

Talisca’nın menajeriyle Tire’nin menajerinin aynı kişi olduğu iddiasının ise yanlış bilgi olduğu da gündeme getirildi. Brezilya Milli Takımı’nda genelde bu tarz seçimler ülke içinde oynayan oyuncular için yapılır. Ülke dışına oyuncu satmak isteyen kulüplere bir çeşit yardım olması için de desteklenir. Ama Talisca gibi yurt dışında oynayan bir oyuncu için pek uygulanmaz. (Fotospor)