Ali Ece: 'Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılacak gibi davranıyor' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ali Ece: 'Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılacak gibi davranıyor'

Share This

Ali Ece sosyal medya hesabından yaptığı yorumlarda Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş için ortaya atılan iddialara vurgu yaptı.

siyahlabeyaz | Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde ağırladığı ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Beşiktaş taraftarlığı ile tanınan spor yorumcusu Ali Ece, teknik direktör Şenol Güneş için flaş yorumlarda bulundu.

Şenol Güneş teknik direktörlüğü bırakacak mı?

Sinan Engin'in Beyaz TV'de yaptığı "Şenol Güneş sezon sonu teknik direktörlüğü bırakacak" açıklamasından sonra camiada endişeli bekleyiş devam ediyor.


Ali Ece, Galatasaray mağlubiyetinin ardından sosyal medyadan yayınladığı mesajlarda "Şenol Güneş, Beşiktaş teknik direktörlüğünden hatta külliyen teknik direktörlükten ayrılma kararı vermiş gibi davranıyor. Ancak kendisinden nefret edenlere değil bu gece tesislerde ona sevgisini gösterenlere göre karar vermesi daha doğru olur. Şenol Güneş, Gordon Milne'den beri Beşiktaş'ın en başarılı teknik direktörüdür. Hatta Avrupa'da Milne'den de daha başarılıdır." dedi.

"HOCA SAĞLIĞI EL VERDİĞİNCE DEVAM ETMELİDİR"
Sözlerinin devamında, "Şampiyonluklar, Şampiyonlar Ligi-UEFA Ligi galibiyetlerinin yanı sıra Şenol Güneş'in oynattığı oyunun kalitesi, görselliği, çalışma metotlarıyla birçok iyi oyuncuyu çok iyi seviyeye taşımasıyla hoca sağlığı el verdiğince devam etmelidir. Böyle Cenk Tosun gibi zaten kumaşı iyi olan ve Şenol Güneş'le çalıştıkça çok iyi seviyeye yükselen bir golcünün yerini ara transferde doldurmak kolay iş değil. Bu faktör teknik direktör açısından taktiksel ve teknik bağlamda gayet geçerli bir mazerettir" ifadelerini kullandı. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder