Sinan Engin derbinin ardından sert konuştu : "Belhanda'nın kırmızı görmesi için Medel'in hastaneye mi gitmesi lazım?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sinan Engin derbinin ardından sert konuştu : "Belhanda'nın kırmızı görmesi için Medel'in hastaneye mi gitmesi lazım?"

Share This

Beyaz Tv yorumcularından eski futbolcu Sinan Engin, Galatasaray - Beşiktaş derbisininin ardından önemli açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Süper Lig 31. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından Sinan Engin, Beyaz TV'de müsabakayı yorumladı.

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Sinan Engin'in Beyaz TV yorumları

"ŞENOL GÜNEŞ'E YAPILANLAR..."
Kupa maçında yaşanan bir takım olaylar Beşiktaş'ın taraftarının düşüncesi, hafta içinde alınan kararlar, Şenol Güneş'in üzüntüsü ve Şenol Güneş'in sezon sonunda Beşiktaş'ı bırakacağını, belki de antrenörlüğünü bırakacağını söylemiştik. Dolayısıyla bir moral bozukluğu var. Yerlerde sürünen bir adama hafta arasında Fenerbahçe Başkanı, yöneticiler ve antrenörleri, saygı duymadan "Tiyatro" yapıyorsun diyor. Bazı gerzekler de, "70 yaşında tiyatrocu olmaz mı?" diyorlar. Şenol Güneş tiyatrocu değil, bir futbol adamı. İçeri kaçıyor ve kaçarken düşüyor, yerlerde sürükleniyor. 2 tane adam tutuklanıyor. Siz kumpas diyorsunuz. Kumpas adını yerleştirdiniz, garipleri de attınız.


"ŞENOL GÜNEŞ'İN BÜTÜN DAVRANIŞLARINA KATILIYORUM"
İnsanın, insana saygısı yok. Şenol Güneş'in bugün bütün davranışlarına katılıyorum. Bu ülkede bazı şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyorum.

"BEŞİKTAŞ MAĞLUBİYETİ HAK ETTİ"
Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Muhtemelen de şampiyon olacaktır. Fatih Terim tercihi doğrudur. Türk Telekom'da bu Beşiktaş takımı yenebilirse demiştim. Beşiktaş'ın bugünkü hali ve oyunuyla yenme ihtimali çok zordu. Beşiktaş bugün kötü oynadı ve mağlubiyeti hak etti. Ancak... Galatasaraylılar kızmayın! Siz Tudor derken biz Tudor'un yanlış olduğunu söylüyorduk.

"BELHANDA'NIN KIRMIZI GÖRMESİ İÇİN MEDEL'İN HASTANEYE Mİ GİTMESİ LAZIM?"
Şimdi ben buradan Türkiye'ye sesleniyorum. MHK Başkanına da söylüyorum. Türkiye'de yaşayan bütün canlı hakemlere, eski hakemlere söylüyorum. Belhanda'nın pozisyonuna kırmızı kart vermeyen kim var? O pozisyon kırmızı kart. Ben hakeme bağlamıyorum ama. Çünkü Beşiktaş iyi oynamadı ve mağlubiyeti hak ettik. Bu ayrı. Medel'in kırmızı kart görmesi için hastaneye mi gitmesi lazımdı? Çene kemiğinin mi kırılması lazımdı? (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder