Rıdvan Dilmen: "Şenol Güneş ile konuştum ve..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Rıdvan Dilmen: "Şenol Güneş ile konuştum ve..."

Share This

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin ardından Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

siyahlabeyaz | Galatasaray, Süper Lig 31. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından müsabakayı NTV'de yorumlayan Rıdvan Dilmen, Şenol Güneş ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Rıdvan Dilmen'in NTV yorumları


"ŞENOL HOCA BENİ ARADI"
Şenol hoca beni aradı. Çok demoralizeydi. Daha sonuç açıklanmamıştı. Canı o kadar sıkkın hissetim ki... Hala sıkkın. Bu da performansını etkiliyor. Abartı bir kelime kullanıyorum belki ama yenilgiyi kabullenmiş. Beşiktaş'un bundan sonraki 3 maçı kolay olmaz.

"BEŞİKTAŞ İYİ HAZIRLANAMADI"
"Galatasaray enerjisi yüksek bir takım. Sessiz sedasız müthiş konsantrasyonla maça hazırlandılar. Beşiktaş maça iyi hazırlanmadı. Bir kere mental olarak iyi hazırlanmadı. Hafta içerisindeki olaylardan dolayı. Hatta arkadaşlarım bana Şenol Hocanın maç önü röportajını söylediği zaman iyi hazırlanmadıklarını hissettim. Oyunda da bunu gördük. İki kez ortak oldu oyuna. Birincisi 0-0 giden oyunda Negredo'nun kaçırdığı net pozisyon. Biri de 1-0'ken Babel gibi bir oyuncunun Quaresma'ya veremediği pozisyon." (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder