Mourinho'dan Beşiktaş ve Galatasaray'a Fellaini cevabı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mourinho'dan Beşiktaş ve Galatasaray'a Fellaini cevabı

Share This

Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho, adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Marouane Fellaini'nin takımda kalmasını istediğini söyledi.

siyahlabeyaz | Manchester United, İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında konuk ettiği Arsenal'ı 2-1 mağlup etti. Fellaini 90. dakikada takımının galibiyet golünü atarken, Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho karşılaşma sonrası transfer iddialarına cevap verdi. Portekizli çalıştırıcı, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde yer alan Marouane Fellaini hakkında konuştu.


Marouane Fellaini, Manchester United'dan ayrılacak mı?

Sözleşmesinin bitimine kısa bir süre kalan Marouane Fellaini için her geçen gün farklı transfer iddiaları ortaya atılıyor. Avrupa'daki birçok kulübün yanı sıra Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Belçikalı futbolcu için Mourinho'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Arsenal maçının ardından kulüp televizyonuna konuşan Manchester United teknik direktörü Jose Mourinho, Marouane Fellaini ile yeni bir kontrat yapılmasını istedi.

"KALMASINI İSTİYORUZ"
Mourinho açıklamasında, "Ben onun kalacağına inanıyorum. Neredeyse imzaları atmak üzereyiz. O iyi bir oyuncu ve oyunun akışına göre pek çok farklı pozisyonda mücadele edebiliyor. Bu yüzden kalmasını istiyoruz. Bizimle devam edeceğine inanıyorum. Artık beyaz kağıdın üzerinde Fellaini ve Ed Woodward'ın imzasını görmek istiyorum." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena Dış Haberler)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder