''Achraf Hakimi, Real Madrid olmazsa, Beşiktaş'ta oynar'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Real Madrid'in 19 yaşındaki futbolcusu Achraf Hakimi'nin menajeri Alejandro Camano, oyuncusunun İspanyol takımıyla anlaşamaması durumunda Beşiktaş'ta oynayabileceğini açıkladı.


siyahlabeyaz | Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Real Madrid’de bu sezon 19 yaşındaki Achraf Hakimi zaman zaman dikkat çekti… Madrid doğumlu Faslı oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Real Madrid’in kendisine sözleşme vermesini bekliyor. Menajeri Alejandro Camaño’dan ise herkesi şaşırtacak bir açıklama geldi.


Camano, ''Zidane onun Real Madrid’de kalacağını söyledi. Tabii ki Real Madrid ona teklif yaparsa hayır demeyecek. Kim Real Madrid’e hayır diyebilir. Ama ortada bir gerçek var hala Achraf için teklif almadık. Önümüzde çok ilginç teklifler var. İngiltere’den, Almanya’dan, Portekiz’den, Türkiye’den… Şunu söyleyebilirim ki, Real Madrid olmazsa İspanya’da orta sırada bir takımda oynamak yerine Benfica’da, Tottenham’da, Beşiktaş’ta oynayabilir diyebilirim'' sözlerini kullandı. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder