Beşiktaş'ta Şenol Güneş eski takımını yeniden kurmak istiyor - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Şenol Güneş eski takımını yeniden kurmak istiyor

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında ligi domine eden takımı tekrardan futbol severlere izlettirmek amacında.


siyahlabeyaz | Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’in amacı 2015-16 ve 2016-17 sezonlarında ligi domine eden Beşiktaş’ı yeniden sahalarda göstermek… bu yüzden Marcelo ayarında topu oyuna sokan bir stoper, Oğuzhan’la sözleşme yenilenmesini, Tolgay’ı daha efektif kullanmayı ve Mario Gomez tarzında sırtı dönük oynayıp, takımı öne çekecek bir forvet oyuncusu istiyor. Güneş 1 yıl aradan sonra yeniden orta sahada çok pas yapan, göze hoş gelen ve rakiplerini tekniği ile yok eden futbol anlayışına geri dönmenin planlarını yapıyor.


Üzerine basa basa her fırsatta “birinci forvete” ihtiyacı olduğunu söyleyen Beşiktaş’a Fikret Orman, Cyle Larin ismini verdi… Şenol Güneş ise ikinci yarı boyunca son iki haftaya kadar doğru dürüst şansı vermediği ve şuanda Beşiktaş seviyesinde olmadığını düşündüğü Larin’le lige başlamayı düşünmediğini iletti. Güneş, Kanadalı forvetle devam etmektense Mustafa Pektemek’e şans vermeyi tercih ettiğini iletti. Kendi bilgisi dışında alınan Negredo, Vagner Love ve Larin’in elden çıkarılarak üst düzey bir forvet alınmasını talep etti. Larin’in satılması istenmiyorsa kiralanabileceğini aktardı. Kadrosunda görmek istediği Burak Yılmaz’ı ise  alternatif olarak düşünüyor. Demba Ba’yı da yine alınması durumunda alternatif olarak kullanmayı düşünüyor. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder