Beşiktaş, derbiye çıkmazsa Çin macerası zora girebilir! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, derbiye çıkmazsa Çin macerası zora girebilir!

Share This

Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkmaması durumunda sezonu erken açma ve Çin'den elde edeceği gelirden de olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş bugün oynanacak Türkiye Kupası maçına çıkmazsa ligi şu anki şartlarda 4’üncü bitirirse UEFA Avrupa Ligi’ne üçüncü ön eleme turundan başlayacak. Bu turun kurası 23 Temmuz’da çekilecek. Maçlar ise 9-16 Ağustos’ta oynanacak. Beşiktaş bu turu geçerse play-off turuna kalacak. Orada da maçlar 23-30 Ağustos’ta yapılacak. Bu iki turun geçilmesi durumunda gruplara kalınacak. Ama Beşiktaş, Fenerbahçe maçına çıkar tur atlar, Türkiye Kupası’nı kazanırsa UEFA Avrupa Ligi maçlarına 20 Eylül’de grup maçlarından başlayacak.


23 Temmuz, Beşiktaş'ın Çin macerasını zora sokuyor

Bu maç programı bile Beşiktaş yönetimini bugün Fenerbahçe ile oynanacak erteleme maçına çıkma konusunda zorluyor. Çünkü 23 Temmuz’da sahaya çıkacak bir Beşiktaş çalışmalarına en geç Haziran sonunda Dünya Kupası devam ederken başlamak zorunda kalacak. Dünya Kupası’nın bitiminde ise Beşiktaş ilk Avrupa maçını oynayacağı için davet edildiği Çin’deki turnuvaya gitme şansını kaybedecek. (Fotospor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder