Beşiktaş'ın hedefi çok yukarılarda! Musa Barrow mu, Maxi Gomez mi? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın hedefi çok yukarılarda! Musa Barrow mu, Maxi Gomez mi?

Share This

Beşiktaş'ta gündemdeki golcülerinden Musa Barrow ve Maxi Gomez konusunda Fikret Orman kararını verdi. Başkan, Maxi Gomez ismine daha sıcak bakmaya başladı.


siyahlabeyaz | Bir yandan Atalanta’nın genç yıldızı Musa Barrow için 15 milyon Euro ödemenin mantıklı olup olmadığını araştıran Fikret Orman’ın ajandasındaki diğer isim Maxi Gomez, Celta formasıyla bu sezon La Liga’da 35 maçta 16 gol atıp 4 asist yapan 21 yaşındaki Uruguaylı golcü için nasıl bir teklif yapılabileceğini düşünüyor.



Scout ekibinin hazırladığı bir rapor ise Orman’ın dikkatini çekti. O raporda Talisca gibi 10 numaralara Avrupa’nın önde gelen takımlarının ilgi göstermediği ama Maxi Gomez gibi bir genç ve İspanya’da başarılı olmuş bir forveti her dönemde satabilecekleri rapor edildi.

Barrow için 15 milyon Euro’ya çıkılmasının risk olabileceği ama Gomez’in bu ortamda çok daha mantıklı bir seçim olabileceği üzerinde duruldu. Orman’ın Barrow veya Gomez kalibresinde bir forvet istediği uzun zamandır bir gerçek. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder