Beşiktaş'ta Tosic'ten sonra 3 isim daha ayrılık hazırlığında - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta Tosic'ten sonra 3 isim daha ayrılık hazırlığında

Share This

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansını kaybeden Beşiktaş'ta, Çin'in Guangzhou R&F takımına transfer olan Dusko Tosiç'in ardından gözler Ryan Babel, Atiba Hutchinson ve Talisca'ya çevrildi.


siyahlabeyaz | İşte oyuncuların son durumları...


BABEL
Hollandalı yıldıza Feyenoord talip. Ancak teknik direktör Şenol Güneş bu oyuncunun takımda tutulmasını istiyor

ATIBA
Kanadalının Göztepe ile anlaştığı iddiaları var. Atiba'nın durumu yönetim ile yapacağı görüşme sonrası netlik kazanacak

TALISCA
"Üst üste 2 yıl oldu, Beşiktaş'ı asla unutmayacağım" paylaşımında bulunan Sambacı, ayrılık hazırlığında

VEDA EDER GİBİ!
Beşiktaş'ın bonservisini 21 milyon Euro karşılığında alma hakkına sahip olduğu Talisca, sosyal medya hesabından veda eder gibi açıklamada bulundu. Siyah-beyazlı takımla Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı FIFA 18 oyununun hikayesinde "Üst üste iki yıl oldu, Beşiktaş'ı asla unutmayacağım" ifadelerini kullanan Brezilyalının eşyalarını toplamaya başladığı bildirildi. Bu konuda Fikret Orman ve ekibinin önünde iki seçenek bulunuyor. Birincisi oyuncu ve menajeri ile anlaşıp bonservisini alacak, daha sonra da Roma'ya yüksek bir rakama satacak. İkincisi ise Talisca'yı kulübü Benfica'ya geri gönderecek.

GELEN TEKLİFİ DÜŞÜNÜYOR
GEÇTIĞIMIZ günlerde paylaştığı el sallayan emojisi çok tartışılan Ryan Babel'i Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'un istediği ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun henüz son kararını vermediği belirtildi. Teknik Direktör Güneş ise Babel'in satılmasına sıcak bakmıyor.

İNDİRİM İSTENECEK VE 1 YIL ÖNERİLECEK
ADI son dönemde Göztepe ile anılan Atiba Hutchinson, Sivas maçı sonrası yönetimle masaya oturacak. Ancak kulislerde 2 yıllık sözleşme isteyen 35 yaşındaki Kanadalıya, 1 yıllık imza ve maç başı ücret temelli indirim önerileceği konuşuluyor. (Fatih Doğan - Sabah)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder