Tzavellas'tan Emre Akbaba sözleri! "Garanti Beşiktaş'ta!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tzavellas'tan Emre Akbaba sözleri! "Garanti Beşiktaş'ta!"

Share This

Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Emre Akbaba'nın adı yeniden 3 büyüklerle anılmaya başlarken Akdeniz ekibinin oyuncularından Tzavellas'tan transfer itirafı geldi! Emre Akbaba, Beşiktaş'a mı transfer oluyor? Detaylar haberimizde...


siyahlabeyaz | Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen milli futbolcu Emre Akbaba için Beşiktaş nabız yoklamaya devam ederken yıldız oyuncunun takım arkadaşı Tzevellas'tan itiraf gibi bir paylaşım geldi.

BJK Transfer Haberi: Emre Akbaba transfer olacak mı?
Adı sıklıkla Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile anılan Emre Akbaba, yaklaşan transfer dönemiyle birlikte yeniden gündeme geldi. İnstagram hesabından canlı yayın yapan Alanyasporlu Tzavellas yaptığı paylaşımda, Emre Akbaba'nın 5 milyon Euro karşılığında Beşiktaş ile anlaştığını söyledi.

Tzavellas, Emre Akbaba ile birlikte çektiği videoda, "Emre Akbaba 5 milyon euro'ya garanti Beşiktaş'ta" ifadesini kullandı.

Emre Akbaba'nın golleri ve asistleri
Alanyaspor'un milli oyuncusu Emre Akbaba, Osmanlıspor maçında attığı golle gol sayısını 13'e yükseltti. Attığı gol sayısı ile eski takım arkadaşı Vagner Love ve Eto'o gibi yıldız isimleri geride bırakan Emre, Talisca ve Adebayor ile aynı sayıda gol atma başarısı gösterdi. On numara pozisyonunda oynamasına rağmen birçok santrafordan daha fazla gol kaydeden Emre, Süper Lig'de yerli oyuncular arasında Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un ardından en golcü yerli oyuncu oldu.  Süper Lig'in en golcü ilk 15 oyuncusu arasında sadece 3 yerli futbolcu Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Emre Akbaba bulunuyor. Emre Akbaba, bu sezon turuncu yeşilli forma ile 32 maçta görev alırken 31 maçta ilk 11'de sahaya çıktı, 13 gol, 7 asist yaptı ve 2808 dakika sahada kaldı. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder