İşte Talisca gerçeği! Milli Takıma neden alınmadı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Talisca gerçeği! Milli Takıma neden alınmadı?

Share This
dünya kupası 2018 anderson talisca

Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2018 Dünya Kupası için takımların kadroları açıklanmaya başladı. Hazırlık aşamasında davet almasına rağmen kadroda yer bulamayan siyah beyazlıların Brezilyalı yıldızı Talisca Dünya Kupası için bu sefer çağırılmadı..


siyahlabeyaz | Şampiyonluk için favori ekiplerden olan Brezilya’nın listesi de teknik direktör Tite tarafından duyuruldu. Deneyimli teknik adam, 23 kişilik kadroya Talisca’yı dahil etmedi.


‘Talisca idmanda göze giremedi’
“Talisca’nın milli takıma alınmaması benim için hiç sürpriz olmadı. Zaten hazırlık maçlarına çağrılması sürprizdi. Bu yönde bir kararı zaten bekiyordum. Hazırlık maçları kadrosuna alınmış ve kafilenin bir parçası olmuştu ancak hiç forma verilmemişti. Hiç görev vermeyeceği bir futbolcuyu neden kadroya aldığı sorusu sorulabilir. Tite kendisini antrenmanlarda denedi ve idmanlardaki performansını beğenmedi. Bir de genel olarak kendisi oyuncuların kulüp performanslarını yakından takip eder. Bunu da göz önünde bulundurmak gerek.” (Milliyet)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder