"Burak Yılmaz'ı Beşiktaş'ta görmek istemem, çünkü..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Burak Yılmaz'ı Beşiktaş'ta görmek istemem, çünkü..."

Share This

Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş'ın gündemini Haber1903'e değerlendirdi.


siyahlabeyaz | İşte Çilingiroğlu'nun Haber1903'e yaptığı açıklamalar:

-BURAK'I BEŞİKTAŞ'TA GÖRMEK İSTEMEM
Beşiktaş'ın sezon öncesi transfer gündeminde olduğu iddia edilen Demba Ba ve Burak Yılmaz hakkında konuşan Çilingiroğlu; "Demba Ba klas bir oyuncu fakat yaşı var. Alternatif bir oyuncu olarak düşünülebilir. Burak Yılmaz'ı Beşiktaş'ta görmek istemem, çünkü müzmin bir sakatlığı var." ifadelerini kullandı.

-YUSUF ŞİMŞEK DOĞRU İSİM
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcı antrenörü olacağı iddia edilen Yusuf Şimşek hakkında konuşan Çilingiroğlu; "Yusuf Şimşek Beşiktaş için doğru isim. Şenol Güneş'in onay verip vermemesi söz konusu olamaz. Fikret Orman isterse Yusuf Şimşek ile anlaşılacak." dedi.


-ATIBA'NIN YERİNE VE FORVET HATTINA...-
Sezon öncesi Beşiktaş'ın çok ihtiyaç duyduğu pozisyonları değerlendiren Çilingiroğlu; "Beşiktaş'ın bu sene olmazsa olmazı sağ bek. Atiba'nın yerine ve forvet hattına bir oyuncu lazım." dedi.

-SATILABİLİYORSA, OĞUZHAN SATILSIN
Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'a bir teklif gelirse satılabileceğini belirten Çilingiroğlu; "Şu an itibariyle Beşiktaş'ta devam edemez diyebileceğim bir oyuncu yok. Ama eğer satılabiliyorsa Oğuzhan satılsın." diyerek sözlerini sonlandırdı. (Haber1903 Özel)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder