Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Lens'e Süper Lig'in yeni ekibi talip oldu - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Lens'e Süper Lig'in yeni ekibi talip oldu

Share This

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımının transferdeki ilk hedefi Beşiktaş'ta beklentileri karşılayamayan Jeremain Lens oldu. Beşiktaş'ta Jeremain Lens'in gidişine yeşil ışık yakıldı.


siyahlabeyaz | Gelecek sezon Spor Toto Süper Lig’de önemli yerlere gelmek isteyen Çaykur Rizespor’un transferdeki ilk hamlesinin Jeremain Lens olduğu iddia edildi.


Beşiktaş’ın eski kaptanı olan Çaykur Rizespor teknik direktörü İbrahim Üzülmez’in, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede Lens’i bizzat istediği bildirildi.

İbrahim Üzülmez’e Jeremain Lens için destek sözünün verildiği, bonservisi ile olmasa bile Lens’in de kabul etmesi durumunda bir sezon kiralık olarak Çaykur Rizespor forması giyeceği belirtildi.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 30 maçta şans bulan Hollandalı oyuncu Jeremain Lens, 4 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi. Ligde sadece 1 gol atan Jeremain Lens, Şampiyonlar Ligi'nde de 1 asist katkısı verdi. Lens diğer gol ve asistlerini ise Türkiye Kupası'nda gerçekleştirdi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder