Yöneticilerden sert eleştiri : "Hani Premier Lig'e gidecekti. Ne oldu da o kulüpler birdenbire...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Yöneticilerden sert eleştiri : "Hani Premier Lig'e gidecekti. Ne oldu da o kulüpler birdenbire...!"

Share This

Siyah-beyazlı idareciler, Guangzhou Evergrande’ye 6 aylığına kiralanan Brezilyalı oyuncunun durumunu değerlendirdi, “Hani Benfica birçok kulüple görüşüyordu. Ne oldu da o kulüpler birden bire vazgeçtiler. İyi ki Talisca’nın bonservisini almamışız. Yoksa 21 milyon euro gibi çok ağır bir yükün altına girmiş olacaktık” dedi.


siyahlabeyaz | Anderson Talisca transferinde adeta kılı kırk yaran ve bu karar neticesinde Brezilyalı oyuncunun bonservisini almayan Beşiktaş Yönetimi, haklı çıkmanın sevincini yaşıyor. 31 Mayıs’tan önce menajerler tarafından yoğun baskı altına alınan Başkan Fikret Orman, söylenen tekliflerin hiçbirine inanmayarak bu oyuncuya kapıyı göstermişti.


“Hiç şaşırmayız”
Talisca’nın Çin’in Guangzhou Evergrande takımına 6 aylığına kiralık olarak gitmesiyle büyük bir şaşkınlık içine giren siyah-beyazlı idarecilerin, “O kadar söyledik. Dış basında çıkan haberler dahil tüm bunlar uydurma senaryolardı. Hani Benfica birçok kulüple görüşüyordu. Ne oldu da o kulüpler birden bire vazgeçtiler. İyi ki Talisca’nın bonservisini almamışız. Yoksa 21 milyon euro gibi ağır bir yükün altına girmiş olacaktık” diye konuştukları öğrenildi.

Şampiyonlar Ligi’ndeki başarılı performansına rağmen İngiltere’ye gidemeyen Talisca’nın Çin’den Premier Lig’e transfer edilmesinin çok zor olduğunu da dile getiren bazı yöneticilerin, “Burada bazı arkadaşlarımız Talisca’nın alınmasından yanaydı. İyi ki Başkan Fikret Orman bizi dinledi. Aynı durum Demba Ba’da da yaşandı. Bizim şartlarımız belli. Gelmek isteyen şartlarımızı kabul ederek gelir. Talisca’nın yolu açık olsun. Bir daha Beşiktaş’a dönmek isterse hiç şaşırmayız” yorumunu yaptıkları oraya çıktı.

Orman çok soğuk
Öte yandan Başkan Fikret Orman’ın ise Anderson Talisca’nın muhtemel geri dönme durumuna ise sıcak bakmadığı bildirildi. Siyah-beyazlı takımdan bu şekilde ayrılan ve sosyal medyadan Beşiktaş’ı takipten çıkaran Brezilyalı oyuncuya soğuk bakan Orman’ın “Buradan gidenler pişman olur ama geri dönüşleri de çok kolay olmaz. Talisca’yı bugünlere getiren Beşiktaş ve hocamız Şenol Güneş’tir” diye konuştuğu aktarıldı.

Beşiktaş’ta iki sezon kiralık olarak forma giyen ve bir lig şampiyonluğu yaşayan Anderson Talisca, siyah-beyazlı formayla toplam 80 resmi maça çıktı. Rakip fileleri 37 kez havalandırarak Kartal’ın geçen sezon Süper Lig’de bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan 24 yaşındaki Brezilyalı yıldız herkesi şaşırtarak Çin’in yolunu tuttu. (Milliyet)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder