Tolgay Arslan'dan flaş açıklama : "Hata benim, herkesten özür diliyorum!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tolgay Arslan'dan flaş açıklama : "Hata benim, herkesten özür diliyorum!"

Share This

Yıldız orta saha Tolgay Arslan, bu akşam oynanan Göztepe - Beşiktaş maçının ardından canlı yayında siyah beyazlı taraftarlardan özür diledi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Tolgay Arslan konuştu.


"HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM"
Golde benim hatam var. Herkesten özür diliyorum. Golden sonra daha hırslı olmamız gerekiyordu. İlk yarıda iyiydik. Öne geçebilirdik ama olmadı. İkinci yarıya biraz yavaş başladık. Daha çok çalışmamız ve istememiz gerekiyor. Herkes bize karşı daha hırslı ve dikkatli oynuyor. Geçen hafta aslında iyi çalışmıştık ama daha çok çalışmamız gerekiyor. İnşallah Perşembe günü 3 puanı alırız.

"KENDİMİZİ SORGULAMALAYIZ"
Hata bulmak zor. İlk yarıda topları çok iyi çıkardık ama final paslarında iyi değildik. Yine de pozisyonlara girdik. İlk golden sonra moralimiz düştü. Bizim gibi büyük takımların böyle düşmemesi lazım. Bize yakışmaz. Kendimizi sorgulamalıyız. (Futbol Arena)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder