Turgay Demir : "Benim faturam bugün çok nettir. Şenol Güneş...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Turgay Demir : "Benim faturam bugün çok nettir. Şenol Güneş...!"

Share This

Usta gazeteci ve tv yorumcusu Turgay Demir, Göztepe - Beşiktaş maçını yorumladı. Demir kaybedilen karşılaşmanın faturasını canlı yayında teknik direktör Şenol Güneş'e çıkardı...


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 9. haftasında deplasmanda Göztepe'ye 2-0 mağlup oldu. Maçın ardından Turgay Demir, A Spor'da Şenol Güneş'in tercihlerini eleştirdi.


Göztepe 2-0 Beşiktaş A Spor Turgay Demir'in yorumları
Fenerbahçe dün bir şeyler yapmaya çalıştı. Ancak bir de Beşiktaş'a bakıyorsun. Daha bir tane araya pasın yok. Yenilen golde Tolgay kaptırdı mesela, en yapılmayacak yerde pas yaptı. Ancak orada suçlamam. Kaleye 35 metre var. Orta geliyor oradan. Stoperlerin hatası.

Hangi şartlarla olursa olsun Medel ile Atiba orta sahada olacak. Medel'i savunmada oynatmayacaksın. Orta saha bozulduğu zaman ilerisi de bozuluyor, gerisi de bozuluyor. Şenol Güneş'in Medel'i savunmaya kesmesi hata. Benim faturam bugün çok nettir. (Futbol Arena)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder