Adem Ljajic'in kuzeni Fevzi Layiç'ten flaş sözler : "Fenerbahçe'de...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Adem Ljajic'in kuzeni Fevzi Layiç'ten flaş sözler : "Fenerbahçe'de...!"

Share This

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten ve son olarak Akhisarspor'da Safet Susic'in ekibinde yer alan Fevzi Layiç'ten gündem yaratacak Adem Ljajic yorumu geldi. 


siyahlabeyaz | Fevzi Layiç, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar....


Süper Lig hakkında değerlendirmelerde bulunan Fevzi Layiç, "Son dönemde ligimizde kalite düşüklüğünü görüyorsunuz. Eskiden Anadolu takımının İstanbul ekiplerini yenmesi olay olurdu fakat şu anda Anadolu takımlarının galibiyetleri gayet normal olarak algılanıyor. Süper Lig'de rekabet arttı. Son olarak Safet Hoca ile Akhisarspor'da görev aldım. Akhisarpor iyi yönetilen örnek bir kulüp. Akhisar umarım layık olduğu yerde olur. Göreve yakın dostum Cihat Arslan başladı. Cihat Hoca'ya başarılar diliyorum" dedi. 

Volkan Demirel sözleri...
Ülkemizdeki kaleci probleminden bahseden Layiç, "Uzun yıllardır Türkiye'de kaleci problemi var. Aklın yolu da mantık da bir Mert Günok A Milli Takım aday kadrosuna çağrılmalıydı. Mert neden tercih edilmedi? Bu durumu anlamış değilim... Mert şu anda form olarak en üst düzeyde. Harun'u Güngören'den beri takip ediyorum. Harun uzun vadede Fenerbahçe'ye faydalı olacaktır. Volkan Demirel uzun yıllar Fenerbahçe kalesini korudu, kadro dışı kalmasının tamamiyle iletişim sıkıntısı olduğunu duydum fakat olayın içerisinde olmayınca net olarak hakim değilsiniz. Ben, olayın bu kadar büyütülmesi taraftarı değilim" ifadelerini kullandı.



'Adem Ljajic 16-17 yaşında Fenerbahçe'ye geldi'
Beşiktaş'ın Sırbistanlı futbolcusu ve kuzeni Adem Ljajic hakkında da açıklamalarda bulunan Fevzi Layiç sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Adem Ljajic sezon öncesinde Talisca'nın yerine transfer edilmiş bir oyuncu. Adem Ljajic'ten bundan dolayı beklentiler yüksek. Ben, Adem Ljajic'in Beşiktaş'a faydalı olacağını düşünüyorum. Şu andaki formunun süreçle ilgili olduğunu düşünüyorum. Ben önümüzdeki haftalarda iyi bir Adem Ljajic izleyeceğimiz düşüncesindeyim. Ljajic, bir dönem İspanyol devi Atletico Madrid'in kapısından döndü. İtalya'dan ayrılmak istemediği için bu transfer olmamıştı. Kimse bilmez... Adem Ljajic 16-17 yaşında Fenerbahçe'ye geldi. Fakat o dönem ilgisizlikten dolayı Fenerbahçe'den ayrıldı. Sanırım beğenilmemiş olabilir. Fakat çok ilgisiz davranıldı. Adem Ljajic'in Türkiye'de geldiği ilk takım Fenerbahçe" (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder