Manuel Fernandes'ten transferde flaş Galatasaray açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Manuel Fernandes'ten transferde flaş Galatasaray açıklaması!

Share This

Profesyonel futbol kariyerine Rus ekibi Lokomotiv Moskova’da devam eden Manuel Fernandes’in adı Galatasaray ile anıldı.


siyahlabeyaz | Fernandes iddialara yanıt verdi... Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Portekizli futbolcunun, sarı-kırmızılı takıma transferi çokça konulurken; Fernandes’ten transfer iddialarına yanıt geldi.


"Haberler gerçeği yansıtmıyor"
Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Manuel Fernandes, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

"Transferle ilgili herhangi bir gelişme yok"
Ocak ayında sarı-kırmızılı takıma transfer olacağı yönündeki haberlere açıklık getiren Fernandes, “Ocak ayında ne olacağıyla ilgili bir gelişme yok. Transferle ilgili hiç bir gelişme yok. Dolayısıyla şu an için söylenebilecek bir şey de bulunmuyor" diye konuştu.

Rövanş maçının farklı olacağına inanıyor
Öte yandan Manuel Fernandes, Şampiyonlar Liginde istedikleri performansı sergileyemediklerini belirti ve Galatasaray ile oynayacakları rövanş maçının farklı geçeceğine inandığını söyledi.

"İlk maçtaki gibi olmaz"
Gelecek hafta Galatasaray'la yapacakları Şampiyonlar Ligi maçının zor geçeceğine işaret eden Portekizli orta saha oyuncusu, "İstediğimiz sonuçları alamadık. Ancak bu kez ilk maçtaki gibi olmaz. Kalan maçların tamamını iyi bitirmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

"Kazandığımdan fazlasını istemedim"
Sezon sonunda biten sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı belirsizliğini koruyan futbolcu, anlaşma olmamasını kulüp yöneticilerinin saygısızlığına bağlamıştı. Manuel Fernandes "Ben hiçbir zaman şu an kazandığımdan fazla para istemedim. Maddi konuları gündeme getirmedim. Sebep para değil. Kulüp yöneticilerinin saygısızlığı beni gücendiriyor" dedi.

"Burada kalacağımın garantisi yok"
"Sonsuza dek Lokomotiv'de oynamayacağım kesin. Burada kalacağımın bir garantisi yok. Bazı oyuncular gider, bazıları gelir, futbol böyle. Sadece saygı talep ediyorum ve bu saygıyı bana göstermediklerini düşünüyorum. Geçtiğimiz yıllarda kazandığımız şampiyonlukları düşünün. Para geri planda, mesele hiç para meselesi olmadı. Sözleşmeyle ilgili söylemek istediğim şeyler bunlar." (Ajansspor)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder