Başkan'dan Şenol Güneş'e : “Hocam santrfor için kimi feda edebilirsin?” - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Başkan'dan Şenol Güneş'e : “Hocam santrfor için kimi feda edebilirsin?”

Share This

İnişli çıkışlı bir dönem geçiren Beşiktaş'ta devre arası transfer döneminde Şenol Güneş'in istediği oyuncuların alınabilmesi için yıldız savunma oyuncusunun satılması gündeme geldi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş devre arasında transfer yapacak… transfer yapmak zorunda. Yönetim “yaşlı olsun ama marka olsun” ile “genç olmalı. Çok yaşlandık” ikilemi yaşanıyor. Bir başka sıkıntı ise alınacak oyuncular için kaynağın nereden bulunacağı.

br /> Adriano, Babel, Gökhan Töre ve Vagner Love gidebilir… ama yönetim de biliyor ki, bu isimlerin 4’ünün satışından gelecek parayla bir santrfor bile alınamaz. O yüzden Başkan Fikret Orman, Şenol Güneş’ten, “santrfor için kimi feda edebilirsin?” diye sordu.

Güneş sanki bu soruyu bekliyormuşçusuna, “Vida satılabilir” dedi. Sezon başında 10-12 milyon Euro’ya müşteri çıkan Vida için yönetimin benzer bir rakamı bulması durumunda hemen işlemi gerçekleştireceği ise gelen bilgiler arasında. Vida’nın menajerinin de görüşmelerde bulunduğu, Premier Lig ve İtalya’dan bazı takımlarla temas kurduğu öğrenildi. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder