Galatasaray'dan flaş ''Tosic'' savunması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Olaylı sonuçlanan Galatasaray Fenerbahçe derbisinin ardından verilen cezalar sonrası, sarı kırmızılı formayı giyen Mariano'nun savunmasını Dusko Tosic örneğiyle yapacağı öğrenildi. İşte detaylar...


siyahlabeyaz | Schalke maçından sonra düzenlediği basın toplantısında eski defterleri açan Fatih Terim iki olayı hatırlattı. Bunlardan birisi derbiyi katlettiğini iddia ettiği Fırat Aydınus’un, Felipe Melo’ya küfür etmesi. Diğeri ise Play-off’un getirildiği sezon vefat eden iki Galatasaraylı taraftar. Aydınus o dönemde kendisini, “o kadar kamera varken Melo’ya nasıl küfür ederim. Sarıyı unutma diyen dördüncü hakeme söyledim” diye kendini savunmuştu.


Galatasaray, Mariano'yu Tosic ile savunacak
Fenerbahçe derbisinde en ilginç ceza ise Mariano’ya gelecek… daha önce derbi sırasında Roma’da olduğu için tepki çeken Brezilyalı oyuncu, cezalı olmasına rağmen kavgayı ayırmak için sahaya girdiği için para cezası alacak. 5 bin ila 60 bin TL arasında para cezası alması beklenen Mariano için itiraz ise Tosic üzerinden yapılacak. Tosic’in cezalı olmasına rağmen geçen sezon Fenerbahçe derbisinde saha kenarında olduğu hatırlatılacak.

Kayserispor maçında hoca Ümit Davala
Cumartesi günü Kayserispor’a konuk olacak Galatasaray her şekilde Ümit Davala  ve Levent Şahin yönetiminde sahada olacak. Bu arada Salı akşam Schalke taraftarları Galatasaray yedek kulübesine doğru yabancı madde attı. Bunlardan biri Ümit Davala'ya geldi. (Fotospor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder